Това се случва, "след като стана ясно, че Регионалното министерство

...
Това се случва, "след като стана ясно, че Регионалното министерство
Коментари Харесай

Сидеров: Не знам как ще гласувам на вота на недоверие

Това се случва, "след като стана ясно, че Регионалното министерство се пробва да трансферира стописването на стената на язовир „ Бели Искър “ на регионалния шеф на София-област Илиан Тодоров, оповестиха от пресцентъра на партията, която е съдружен сътрудник на партията на премиера Бойко Борисов -ГЕРБ.

Язовирната стена се нуждае от незабавен ремонт за десетки милиони левове, с които Областната администрация не разполага. Язовир със стена в такова положение е извънредно рискова за хората. Ставали сме очевидци на не две или три нещастия, поради раздрани стени на язовири в България, се споделя още в известието.

Няма да оставя по този начин игричките на някои министри от ГЕРБ или на някои лобистки кръгове. Бих желал да ги попитам за какво трансферират язовир на регионална администрация с 1 млн. лв. годишен бюджет в случай, че единствено незабавният ремонт на стената коства 80 млн. лв.. По този метод целят да натопят Илиан Тодоров, да го изкарат отговорен и да си измият ръцете с него. Министър Николай Нанков, министър Нено Димов и зам.-министъра на районното министерство Деница Николова, която е подписала заповедта за прекачване на язовирната стена ще би трябвало да отговорите на нашите въпроси до момента в който не се обясни случая. Ние сме АТАКА и на нас ни пука за живота на хората “, декларира Сидеров.

Няма значение, че с ГЕРБ сме съдружни сътрудници . Коалиционните сътрудници би трябвало да се почитат. В случая ние освен че нямаме почитание, а имаме безусловно насмешка с регионалния шеф Илиан Тодоров просто, тъй като е от "Атака ". Обръщам се и към премиера Борисов и към ръководителя на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов, че няма да оставим това по този начин. В четвъртък, когато в пленарна зала ще се гледа вотът на съмнение към държавното управление, аз не знам по какъв начин ще гласоподавам. Не знам дали това държавно управление заслужава доверие по метода, по който се държи към тези, които го крепят на власт “, споделя още Волен Сидеров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР