Това се случва по проект на общината по Програма Храни

...
Това се случва по проект на общината по Програма Храни
Коментари Харесай

1600 души в Сливенско получават безплатен топъл обяд

Това се случва по план на общината по Програма „ Храни и главно материално обезпечаване ". Той е стартирал през 2016 година, а преди дни е продължен с още 2 години.

Сливен

Всеки ден поданици на Сливен и още 43 села в общината получават топла храна за обяд. Менюто е разнообразно и се приема добре от хората.

Предоставянето на топлия обяд се разграничава от услугите на обществения патронаж. Най-вече по това, че обядът е безвъзмезден за хората. Те се избират по избрани критерии.

Радина Христова, специалист в община Сливен: На първо място това са лица, които са на обществено подкрепяне, лица с потвърдена липса на приход, възрастни хора, които са с минимални приходи.
Хората не се вълнуват от това кой готви обяда, само че са признателни за услугата.

Разбира се, че е хубава храната. Харесва ни. Достатъчно е. Като за нас - да!Много хубаво работят. Внимателни, възпитани хора са. Аз нали ви споделих, и кирпич да им дам, гозба ще създадат. Идеални готвачки са.
Проектът ще завърши в края на 2019 година, само че от общината са безапелационни, че ще търсят разновидности да продължат доставянето на топла храна за обществено слабите поданици.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР