Това се случва, когато инфлацията остава повече от два пъти

...
Това се случва, когато инфлацията остава повече от два пъти
Коментари Харесай

Коледна криза за 170 000 собственици на жилища, засегнати от по-високи ипотеки през декември

Това се случва, когато инфлацията остава повече от два пъти по-висока от задачата от два % на Bank of England и затруднените фамилии се борят с възходящата данъчна тежест.

Лейбъристите упрекнаха за нарастването 13 години консервативни държавни управления, водещи до „ пагубно ръководство на жилища и ипотеки “.

Икономическият секретар в сянка Тулип Сидик сподели: „ Това ще бъде ужасна вест за фамилиите, които към този момент изпитват усложнения да заплати за Коледа по време на рецесията с разноските за живот. “

„ Катастрофалното ръководство на жилищата и ипотеките на държавното управление на торите към момента има доста действителни последствия всеки ден за хората в цялата страна “, добави тя.

Анализът се основава на данни на Financial Conduct Authority, показващи, че броят на семействата, чиито ипотеки с закрепен лихвен % изтичат през декември, е 173 715.

Междувременно Bank of England сподели, че някой подновяването на тяхната ипотека е изправено пред приблизително нарастване от £240 на ме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР