Това се случило във Вашингтон. След приятно забавление с приятели,

...
Това се случило във Вашингтон. След приятно забавление с приятели,
Коментари Харесай

Моделка си помисли, че кола е нейното такси, а шофьорът пък я взе за проститутка. Вижте какво се случи след като потеглиха

Това се случило във Вашингтон. След прелестно развлечение с другари, известната в локалните кръгове моделка и видеоблогърка Каролайн Берт излязла от ресторанта и повикала такси посредством приложението Uber. Скоро тя получи известие, че колата по-късно ще бъде там, само че момичето някак си решило, че колата към този момент я чакала на бордюра.

Какво се случило по-нататък, можете да разберете по лицето на тази млада дама - всичко е ясно, даже и човек да не знае британски. Водачът я пита за какво се нуждае от камера, а тя споделя, че снима за другари. В този миг водачът несъмнено се е смутил леко, само че наподобява, е решил, че ще е за малко.


Каролайн Берт

След това водачът почнал да пита момичето какво е името й, от кое място е, да се среща с нея, мислейки, че продажница е седнала при него в колата. Трябва да се означи, че Каролайн е привлекателна и ярка госпожица и евентуално доста малко се разграничава с визията си от вашингтонските жрици на любовта.


Каролайн Берт

Всичко се изяснило след минута път, когато се обадили на Берт и тя чула гласа на таксиметровия водач, който питал къде се намира. Лицето й се променя мигновено.

" Вие Каролайн ли чакахте? ", пита дамата водача до нея.

За мъжа този въпрос не се трансформирал в спънка, наподобява му било все едно кой ще седне в колата до него. Каролайн отговаряла на въпросите на непознатия почтено досега, в който схванала, че в действителност той не е таксиметров водач. Шофьорът пък почнал да се извинява, само че Каролайн към този момент изскочила от колата и изключила директното предаване.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР