Това се случило на 22 февруару 1803 г. Тогава местните

...
Това се случило на 22 февруару 1803 г. Тогава местните
Коментари Харесай

Доказано! Извънземни Са Се Разбили В Древна Япония! Вижте Документите!

Това се случило на 22 февруару 1803 година Тогава локалните забелязали покрай крайбрежията чудноват транспортен съд, изработен от желязо и стъкло, предава Блиц.



Космическият транспортен съд имал няколко люка, евентуално от стъкло или кристал. Диаметърът му бил не по-малко от 6 метра, а вътре имало млада жена с неизмеримо бяла кожа.

Новината за случката разбунила духовете в селото и хората почнали да прииждат, с цел да видят необикновеният транспортен съд, който по-късно бил наименуван Утсуро буне (Кухият кораб). Няколко души доближили кораба с лодки и съумели да го издърпат до брега.

Момичето, управлявало летящия уред, било високо 1.50 м, а роклята ѝ се сторила доста странна на локалните, тъй като била направена от незнаен материал. Според очевидците девойката била на не повече от 20 години и говорила език, който бил безусловно неясен.



Дървената кутия, която носила в ръцете си, била дълга към 60 см и очевидно е била много значима за младата жена, защото тя не разрешила на никого да я допира.

Селяните арестували девойката и почнали да умуват какво да вършат с нея. Един от локалните, който неотдавна чул история за сходен случай, дал предлагането, че дамата евентуално е задгранична принцеса, прокудена от татко си поради извънбрачна любовна спекулация.

Може би в кутията била сложена главата на нейния ухажор. Ако това било по този начин, то момичето се явявало политически проблем. Можело да се наложи да бъдат изхарчени доста пари за следствие на дамата и лодката и защото селяните сами извадили необикновената пътешественичка от водата, им се сторило, че е най-добре да я върнат назад, макар че от човешка позиция това би било много грубо по отношение на младата госпожица.



Все отново по този начин и постъпили. Принудили момичето да се върне в металния транспортен съд, върнали го във водата и чакали до момента в който не изчезне от хоризонта.

Интересният случай е разказан в две книги – едната е оповестена през 1825 година, а другата през 1844 година И двете книги са по-стари от първите случаи на „ съвременни “ наблюдения на НЛО. Въпреки това в формалните японски документи не се загатва нищо за този случай.

Имайки поради, че металният транспортен съд извънредно доста наподобявал така наречен летящи чинии, за които в наши дни оповестяват хора по целия свят, допустимо ли е в действителност момичето да е било клиент от друга планета? За жал няма по какъв начин да сме сигурни, само че пък не може да се отхвърли, че описанията и илюстрациите на локалните са много красноречиви.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР