Това се породи от последните срещи на г-жа Нинова. Оказа

...
Това се породи от последните срещи на г-жа Нинова. Оказа
Коментари Харесай

Кирил Добрев с взривяващ коментар за интервюто на Слави Трифонов с Борисов!

Това се породи от последните срещи на госпожа Нинова. Оказа се, че там има много засилено полицейско наличие. Навсякъде имаше засилено полицейско наличие, което е безусловно ненужно. Същото наличие имаше и пред залата. По линия на Министерство на вътрешните работи разбрахме, че става въпрос, че се събират повече хора и ограниченията са превантивни, само че съгласно нас е непотребни, оповестява Блиц.

``
реклама

Това съобщи в ефира на " Плюс-Минус " депутатът от Българска социалистическа партия Кирил Добрев във връзка недоволството на Корнелия Нинова, че властта я преследва и не я изпуска от очи. " Дано да няма нещо под повърхността. Смятам, че на сходни срещи наличието на Министерство на вътрешните работи е безусловно ненужно. Не виждам за какво е належащо Министерство на вътрешните работи да бъде насочвано там, където има среща на опозицията. И какво ще види Министерство на вътрешните работи като върви след Нинова? Нищо изключително ", сподели той. " Нямаме потребност от полицейско наличие, това основава напрежение преди срещите. Искаме хората умерено да се срещат и виждат с нас. Управлението на " Борисов 3 " се характеризира със страха ", съобщи Добрев.  " Много ми е мъчително по-късно предаване. Не бих го оприличил на изявление, а на скеч. Не можех до последно да позная героите вътре. В лицето на Слави Трифонов много хора виждаха опция, опция и възмездие против всичко, което се случва в България.

Това е като че ли един бокс, който 7-8 години чака среща с съперника. Такава среща като че ли не се състоя. За нас обаче това е малко по-голямо успокоение, тъй като Българска социалистическа партия остава единствената опция. Беше убито основаването на нов политически индивид още със самото му раждане ", сподели Добрев във връзка на гостуването на Бойко Борисов при Слави Трифонов и добави: " Задачата ни е да спечелим идващите парламентарни избори и да станем първа политическа мощ. Ние в действителност сме единствената опция. Има време, дано да раздадем картите. "

" За да решим дали ще правил коалиция с някого, би трябвало да забележим кои сили ще влязат в идващия парламент. Най-важното обаче е да сме първа политическа мощ ", съобщи още социалистът, само че добави, че е уверен, че Българска социалистическа партия би спечелило едни предварителни парламентарни избори. 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР