Това се казва в позиция на заместник министър-председателя по обществения

...
Това се казва в позиция на заместник министър-председателя по обществения
Коментари Харесай

Каракачанов: Циганизацията трябва да бъде спряна незабавно

Това се споделя в позиция на заместител министър-председателя по публичния ред и сигурността, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване Красимир Каракачанов. Тя идва като следващо деяние по отношение на Концепция за промени в политиката за интеграция на циганския (ромския) етнос в Република България и ограниченията за реализацията им, придобила общност като Концепция против циганизацията. Припомняме, че още през месец февруари Каракачанов показа за публично разискване документа, а през месец април Концепцията беше показана и за разглеждане от обособените министерства. Концепцията следва да бъде вкарана публично в дневния ред на държавното управление.

Няма повече време за отсрочване, прекомерно дълъг стана описът с убийства, побоища и принуждение, осъществявани от представители на циганския етнос над хората в страната. Само за последните два месеца станахме очевидци на поредност от престъпни действия, които нагнетяват непоносимост и боязън в обществото. А обстановката в с. Розино, където и ромите желаят изселването на циганска фамилия, която тероризира цялото село, е задоволително показателна, че има потребност не от следващи дейности на полицията, а от превантивни ограничения от страна на страната, се споделя още в позицията на вицепремиера.

Да се стопират помощи, когато децата не вървят на учебно заведение, да се губи правото за обществени придобивки при отвод от преквалификация и започване на работа, да се отстранен противозаконните гета, да се приключи незаконната процедура деца да раждат деца, да се поставя публично потребен труд и така нататък
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР