Това се казва съобщение на Мъск до служителите, за което

...
Това се казва съобщение на Мъск до служителите, за което
Коментари Харесай

Ще остане ли някой да работи в Twitter? Мъск отново предизвика служителите си

Това се споделя известие на Мъск до чиновниците, за което по-рано осведоми в. " Уошингтън Поуст ", и до което Ройтерс е получил достъп. Служител на компанията също е удостоверил пред организацията.

 

Всеки от чиновниците на " Туитър ", който не е кликнал върху линка, потвърждаващ, че " желаете да бъдете част от новия " Туитър " ", до на следващия ден вечер, ще се смята за напуснал, написа Мъск. " Каквото и решение да вземете, благодарим ви за напъните да извършите " Туитър " сполучлив ", прибавя американският бизнесмен.

 

От " Туитър " не дадоха отговор незабавно на питане на Ройтерс за коментар по въпроса.

За да успее обществената мрежа да развие услугите си и да се трансформира - по думите на Мъск - в " Туитър 2.0 ",   " ще би трябвало да бъдем извънредно твърди ", е декларирал той, след което е обяснил, че " това ще значи дълги часове с висок интензитет (на работа) ". 

Според милиардера " Туитър " към този момент ще бъде " доста по-инженерно насочен " под неговото управление, а " тези, които пишат страховит код, ще съставляват по-голямата част от нашия екип и ще имат най-голямо въздействие ".

 

Социалната мрежа освободи към половината от чиновниците си при започване на месеца, малко откакто Мъск пое контрола върху нея. Той разкритикува високите разноски и работната просвета на " Туитър ", като сподели, че компанията се нуждае от внезапно редуциране на разноските си и възобновяване на услугите си.

 

През уикенда Мъск се извини на потребителите на обществената мрежа, че тя е " супер мудна в доста страни ". Инженерът Ерик Фронхьофер, работещ по приложението на " Туитър " за мобилната операционна система " Андроид " (Android), отхвърли рецензиите на Мъск, като сподели, че разбирането му по отношение на въпроса е неверно.

 

Друг инженер на компанията също възрази против изявленията на Мъск,  като съобщи: " Като някогашен механически началник за инфраструктурата на графиките в " Туитър " мога решително да кажа, че този човек няма визия защо приказва ”.

 

След изразяването на несъгласието си с Мъск и двамата чиновници бяха освободени от работа, съобщи Блумбърг.

 

Според различен инженер на американската корпорация, представен от профилираното софтуерно издание " Платформър ", фактът, че Мъск се концентрира върху по-лошото показване на приложенията на " Туитър " в избрани страни, демонстрира, че той не схваща от тези проблеми.

 

Според него в случай че казусът беше в центровете за данни на компанията, всеки по света щеше да има същите усложнения. С сходно закъснение в услугите обаче се сблъскват потребителите на " Туитър " в Индия по софтуерни аргументи.

 

На места като Индия има по-висока централизация на телефони с ниски параметри и мощ, които нормално се показват по-зле - за разлика от всички свръхмощните айФони и други по-скъпи марки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР