Това се казва истинска любов! Да предложиш брак на любимата

...
Това се казва истинска любов! Да предложиш брак на любимата
Коментари Харесай

Годеж под карантина: Бг футболист предложи брак на любимата си

Това се споделя същинска обич! Да предложиш брак на обичаната си по време на пандемия и то до момента в който сте в далечна страна. При това – под карантина, научи HotArena.

Но нито далечната дестинация, нито пандемията, нито карантината, стопираха футболиста Мартин Тошев да изиска ръката на приятелката си Надя. Сензацията във футболното състезание на Казахстан сюрпризира обичаната си жена с необикновено сантиментално предложение, написа „ България през днешния ден ”.

Красавицата без съмнение сподели „ Да ” и показа вълнението си в обществените мрежи.

" Мислех си, че най-щастливият ми ден беше оня, в който те срещнах и се влюбих в теб, само че се оказа, че най-щастливият ми ден бе, когато пожела да останеш с мен вечно.

Момент, който ти, Martin Toshev, го направи по най-съвършения метод, макар изолацията, макар 24-часовото време дружно. Благодаря ти, че избра тъкмо този миг и мен! Обичам те! ”, написа тя в обществените мрежи.

Преди дни острието на „ Жетису ” навърши 30 години. Талантът от село Крупник се трансформира в една от най-приятните изненади на последния шампионат. Тошев се причисли към тима по средата на предишния сезон и бързо се трансформира в водач.

До момента българинът има 10 гола в 16 мача. А близостта на Надя несъмнено му се отразява мотивиращо в срещите.

„ Животът е прелестен, с помощта на теб, обичана моя! Благодарение на твоята любов, угриженост и отдаденост. Правиш сложните неща, да са ми лесни, а невъзможните, вероятни, тъй като в твоите очи, имам целия свят! Благодаря ти, за всичко това, което си, а ти си ми всичко!!! Обичам те ”, написа й той в обществените мрежи.

Надя работи във фонд „ Земеделие ”, а преди този момент беше служителка в Министерството на спорта.

Мартин Тошев пък започва кариерата си като младеж на „ ЦСКА ”, по-късно продължи в „ Славия ”, „ Черноморец ” /Бургас ”, „ Ерцгебирге ” и „ Аален ” в Германия и „ Ал Ахед ” в Ливан.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР