Това съвсем спокойно може да бъде наречено егоизъм и слепота

...
Това съвсем спокойно може да бъде наречено егоизъм и слепота
Коментари Харесай

Поптодорова: Европейските ценности се пропукват

”Това напълно умерено може да бъде наречено нарцисизъм и слепота за близък. Една от основополагащите полезности на Европейския съюз от много време е подложена на тест. Става съпрос за солидарността. Издигаме я като знаме, а тя се пропуква ”, счита някогашният дипломат на България в Съединени американски щати Елена Поптодорова, разяснявайки битката за самостоятелност на Каталуния и две области в Италия. След референдума в Каталуния за по-голяма автономност от централното държавно управление в Рим гласоподаваха гласоподавателите и в двете най-богати области на Северна Италия - Ломбардия и Венето.Те приканват за понижаване на половина на вноските, които заплащат в италианската хазна, както и за пренасочване на приходите от налози към локалните управляващи.

Според нея колкото повече Европейски Съюз успее да възпроизведе своя първичен план, съдържащ в себе си идеализъм, романтика, мъжество и благотворителност, толкоз по-сигурни и единни ще бъдат страните членки във връзка с личните си граници.

Пред Bulgaria ON AIR Елена Поптодорова реторично попита какъв Европейски съюз ще бъде структуриран, в случай че в действителност не можем да се съхраним това разнообразие в границите на личните си съществуващи сега граници страна по страна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР