Това също така показа, че през октомври са регистрирани 23

...
Това също така показа, че през октомври са регистрирани 23
Коментари Харесай

Одобрените ипотечни кредити в Обединеното кралство се увеличават, след като лихвените проценти се задържаха на ниво от 5,25%

Това също по този начин сподели, че през октомври са регистрирани 23 700 утвърждения за наново ипотечно кредитиране, възобновяване от 20 600 през предходния месец, което беше най-ниското равнище от 1999 година насам.

Данните сочат нищожно усъвършенстване на изискванията на жилищния пазар, откакто Централната банка на Англия задържа лихвените проценти на 5,25% през последните две срещи на комитета по паричната политика на фона на закъснение на инфлацията.

В резултат на това, междинните разноски за закрепени ипотеки се намалиха леко през последните месеци, само че към момента са доста по-високи от равнищата, следени през последните години.

Джейсън Теб, основен изпълнителен шеф на платформата за парцели OnTheMarket.com, сподели: „ С утвърждения за покупки на жилища, знак за бъдещи заеми, който се повишава през октомври след спада през септември, е ясно, че паузата в повишението на лихвените проценти е повишила стабилността на пазара и доверието на купувачите.

„ Кредитополучателите се осмеля...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР