Това съобщиха за Фрог нюз източници от централата на ГЕРБ.

...
Това съобщиха за Фрог нюз източници от централата на ГЕРБ.
Коментари Харесай

Кумецът на Борисов - тайното оръжие срещу Румен Радев

Това оповестиха за Фрог нюз източници от централата на ГЕРБ. Бившият боен и външен министър по времето на първия мандат на Борисов, е считан за идеалния съперник на настоящия държавен глава Румен Радев. „ Млад, интелигентен, с опит, знае езици, приветлив и даже сексапилен “, - е характерността, която му дават гербаджии, уверени, че Младенов ще победи Радев даже още на първи тур. Те изключват опцията водачът на партията Борисов да се яви против Радев, като се аргументират, че той е необходим на ГЕРБ, където бил като „ патриарх “. Вежди Рашидов го разказа като „ честен, мачо и доста харесван у нас и в чужбина “… Самият Борисов обаче се опасява от тежка загуба против Радев, която той мъчно щял преживее. Това означавало и разпад на ГЕРБ.

Николай Младенов бе специфичен координатор на Организация на обединените нации за Близкоизточния кротичък развой. Миналия август той се отдръпна от този пост. Отзивите за свършената от него работа са отлични.

Младенов в този миг се явявал тайното оръжие на Борисов във войната с Радев. На него той разчитал като Хитлер на секретния план за супер бомба. На ексседесара се възлагали всички очаквания, извършени били диалози и с американското посолство в София за поддръжка. Борисов разчитал също и на израелско рамо за Младенов, който оставил положителни усещания в Тел Авив, а еврейското лоби по света е най-силното, както е известно.

Пиарите на Борисов считали, че Младенов мъчно ще бъде обезчестен от компромати, защото единствената клевета, която се въртяла с неговото име била, че е имал интимни връзки с Надежда Михайлова (Хубавото Наде), когато тя бе водач на Съюз на демократичните сили. Но тази история е доста овехтяла и си останала на равнище злословия.

По-сериозни обвинявания ще ке насочат към връзките на Младенов с Джордж Сорос, защото е бил програмен шеф на фондация „ Отворено общество “ в София. Ще му се наложи да изяснява и за татко си, който е бил кадрови чиновник на Първо основно на Държавна сигурност.

Да не забравяме, че през 2011 година Бойко Борисов кумува на Николай Младенов, който се ожени в резиденция „ Евксиноград “ за Гергана Григорова.

През август името на Младенов се завъртя като възможен претендент на ГЕРБ, само че той съобщи тогава, че проектите му са свързани с активност в Близкия Изток. Освен това, по това време Борисов се е надявал Кристалина Георгиева да откликне на молбата му и да се яви за креслото на „ Дондуков “ 2. След грандиозния скандал с отчета на Световната банка за ранглиста на страните по условия за бизнес, Георгиева се трансформира в обект на офанзиви, което се отразява отрицателно и на самия Борисов, който години наред се изживява като неин куратор в политиката и бизнеса.

Даниел Митов бил сломен от новината, че различен е предпочетен за претендент на ГЕРБ. Томислав Дончев обаче бил удовлетворен, тъй като не желаел да се подлага на унижението да загуби изборите с неприятен резултат и да изпадне от партийната върхушка.

Люто борба се разгаряла сега измежду дамите в близкото обграждане на Борисов – всяка се надявала да е претендент за вице-президент на партията.

Последна тежка дума щяла да има обичаната пиарка на Борисов - Севдалина Арнаудова, която в последно време е и негов пръв консултант и биограф. През 2015 година Борисов е кум и на самата Севда. Именно тя определяла мнението му към дамите в ГЕРБ.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР