Това съобщиха от Софийската градска прокуратура, след като е било

...
Това съобщиха от Софийската градска прокуратура, след като е било
Коментари Харесай

Последна: България В Шок! Нахлуха В Дома На Семейство! Изтезаваха Ги Зверски! Изнасилиха Дъщерите Им На 16 И 11 Г Пред Очите Им! Взеха 90 Бона

Това оповестиха от Софийската градска прокуратура, откакто е било получено съобщение от гръцките управляващи за ареста, осъществен на 15 януари т.г.

Стоянов се търси по издадена Европейска заповед за арест за изтърпяване на наказване от 10 години „ отнемане от независимост “, доказано и от Върховния касационен съд. Присъдата е влезнала в действие на 18 април 2016 година, само че Петър Стоянов е липсващ.

Марина и Веско Анчови са нападнати от 7 души в дома им в софийското село Чепинци на 31 януари 1998 година. Двамата са вързани и грубо измъчвани, а двете им дъщери - на 11 и 16 години, изн*силени пред очите им. След това бандата изчезва с над 90 000 лева от спестяванията им.

Чак на 18 април 2016 година Върховният касационен съд (ВКС) излезе с дефинитивна присъда - по 10 година отнемане от независимост. В пандиза обаче влязоха единствено двама от от тях - 46-годишният Борис Маринов и 44-годишният Димчо Димов-Полицая.
Останалите наказани - Петър Стоянов, на 39 година, Цветко Ненов, на 42 година, Димитър Николов-Бомбата, на 48 година, и Божидар Методиев, на 52 година, бяха оповестени за търсене.

Последният, който е изн*силил девойките - рецидивистът Ивайло Рангелов-Джинката, пък беше убит още на 11 май 2005 година в жк “Люлин ”.

При задържането на Петър Стоянов от гръцките управляващи е открито, че той употребява непозната идентичност и е направил несполучлив опит да премине на територията на Италия, допълниха от прокуратурата. Предстои предаването му на българските управляващи.

От съучастниците му към момента е на независимост Димитър Николов, за който е постъпила информация, че намира на територията на Сърбия и са подхванати дейности по екстрадицията му.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР