Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна. При

...
Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна. При
Коментари Харесай

Чичо Дамян И Племенникът Му Сашко Въртят Турбо Бардак В Разград! Вижте Само Какви Екстри Предлагат!

Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

При реализация по необходимост след четиримесечна разработка на Районната прокуратура в Разград и ОД на Министерство на вътрешните работи са арестувани чичо и племенник, набирали и транспортирали дами за полова употреба, както и за склоняването им към блудствени дейности и съвкупление. В ареста с разпореждане на наблюдаващия делото прокурор от Районната прокуратура в Разград са 43-годишният Дамян П. и племенникът му - 21-годишния Александър А.

Срещу двамата е формирано и дело за пране на пари, което се води в Окръжната прокуратура в Разград. Престъпната активност на двамата обвинени е следена от проверяващите четири месеца. Вътрешният трафик на дами за полова употреба, както и набирането и склоняването им към развратни дейности е траяла от началото на годината до 14 август.

Тогава под управлението на Районната прокуратура в Разград се е пристъпило по необходимост към реализация на създаването. Извършени са претърсвания и изземвания на няколко адреса в разнообразни градове. В къщите на двамата обвинени са конфискувани към 700 грама злато. Сводниците управлявали ново „ Ауди “ и изплатено на лизинг „ БМВ “.

Всеки от двамата мъже работел с по две дами, които били употребявани за развратни дейности. Клиентите били набирани посредством разгласи в интернет уеб сайтове. В Разград и Хасково сводниците наели квартири, където се помещавали дамите, набрани и склонени да проституират, написа Блиц. Имало ценоразпис за другите типове полови услуги. За един час се плащало към 120 лв., ексцентричните стремежи се таксували много поскъпо.

За постоянни клиенти имало отстъпки. Заради заплахата обвинените да се укрият, да извършат закононарушение или да влияят върху свидетелките по делото, както и да упражнят върху тях физическа или психическа насила, Районната прокуратура в Разград ще внесе искане в съда за установяване на непрекъснати ограничения за неотклонение „ Задържане под стража “ за Дамян П. и Александър А.

За всяко от трите закононарушение, в които Районната прокуратура в Разград ги е привлякла като обвинени, се планува наказване отнемане от независимост от 3 до 10 години и санкция в разнообразни размери.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР