Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова в профила си във

...
Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова в профила си във
Коментари Харесай

Кметът на Лондон пред Фандъкова: Отворени сме за българите

Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова в профила си във Facebook.

"Кметът на Лондон показа, че ключът към решаването на провокациите пред столиците е в съдействието сред кметовете и опцията да се учим един от различен. Поговорката, която показа „ По-добре е да използваш нещо, което работи, в сравнение с да измислиш нещо, което не работи “ разказва разбирането му за силата на шерването на опит. Г-н Садик Хан изрази подготвеност за експертна помощ в разнообразни области ", съобщи още тя.

По думите на Фандъкова, Хан е определил като основен салдото сред всички участници в придвижването - пешеходци, велосипедисти и коли, както и повишението на каузи на градския превоз.

Той е подчертал, че като мярка за възстановяване на чистотата на въздуха в Лондон е въведена такса "Център " и наказания за коли, които замърсяват.

"Кметът на Лондон показа концепцията си Оксфорд стрийт, която е най-дългата комерсиална улица в Европа, да стане пешеходна зона. За последната година преминаващите рейсове по улицата са намалели с 60%. Г-н Хан беше осведомен с ускорените темпове на строителство на метро в София ", добави Фандъкова.

Тя показа и обява на самия Хан в обществената мрежа с тяхна фотография, на която държат футболна фланелка с номер 8 (най-вероятно поради аналогията с Христо Стоичков), надпис "България " и неговото име.
Под нея кметът е написал:

"Лондон остава отворен за българите и всички европейци ".

В срещата с кмета на Лондон са взели участие още заместник-председателят на Столичния общински съвет Николай Стойнев, заместник-кметът по направление „ Транспорт и транспортни комуникации” Евгени Крусева, Владимир Данаилов - изпълнителен шеф на Sofia Investment Agency и посланикът на България във Англия Константин Димитров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР