Това съобщи секретарят на парламентарната група на БСП за България“

...
Това съобщи секретарят на парламентарната група на БСП за България“
Коментари Харесай

Никога В Българската Политика Не Се Е Разразявала Такава Буря! Бсп Преди Малко Отсякоха: Борисов Веднага Да

Това заяви секретарят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България “ Филип Попов на брифинг в Народното събрание.

„ Днес ние ще представим пред вас нашия сигнал до основния прокурор на Република България, който е в следния текст: „ Уважаеми господин Цацаров, обръщаме се към вас във връзка думите на министър-председателя на България Бойко Борисов: „ В Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик, и хора, които са купували гласове и то от пандизчии “. За " Българска социалистическа партия за България “ е неприемливо в Народното събрание да има депутати, забъркани с наркотрафик и пазаруване на гласове “, съобщи още Попов.

От левицата приканват Цацаров да извърши нужните дейности по закон, като разпита Борисов – по кое време, от кое място, от кого, по какъв начин и при какви условия е получил информацията, както и кои са въпросните лица и дали е дал същата информация на способените органи за предприемане на нужните дейности.

Неофициално към този момент стана ясно, че министър председателят има поради депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов, чийто брат беше арестуван като водач на незаконна група за рекет и наркотрафик, както и сътрудника му от левицата Манол Генов, против който има обвиняване за пазаруване на гласове и от прокуратурата обявиха, че е контактувал със пандизчия.

Самият Борисов отхвърли да отиде в Народното събрание и да ги назове, както го приканиха от Българска социалистическа партия. Именно по време на разногласията към това искане към този момент някогашният ръководител на Народно събрание Димитър Главчев изгони водача на социалистите Корнелия Нинова и депутата Антон Кутев, което в последна сметка стана причина за оставката му. Кутев разяснява, че водачът на ГЕРБ не желае да ги каже, тъй като незабавно ще бъде наказан.

Междувременно Борисов разяснява пред публицисти завоалирано, че косвено е споделил, че " има забъркани близки, които са правили еди какво си ". По думите му, в случай че някой се е почувствал обиден, е щял да излезе и да отговори пред публиката. Самият той можел да сервира извинения, само че в случай че му заведат дело, той щял да заведе за " други две неща, които са безспорни ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР