Това съобщи официалният представител на Следствения комитет на Русия Светлана

...
Това съобщи официалният представител на Следствения комитет на Русия Светлана
Коментари Харесай

Ужасът Е Тотален! Изрод Предизвика Мощен Взрив В Жилищен Блок! Уби Шестима, Две Дечица

Това заяви формалният представител на Следствения комитет на Русия Светлана Петренко, представена от РИА Новости.

Александър Копитов е живеел дружно с майка си в блока на № 261 на улица " Удмуртска " в Ижевск. Именно в тяхното жилище, по данни на следствието, е бил " епицентърът на разрушенията ". След разпит, против мъжа е повдигнато обвиняване за ликвидиране на повече от две лица, осъществено по публично рисков метод.

Според предварителната версия на проверяващите, претекстът за осъщественото от Александър Копитов закононарушение е " персонална ненавист ".

Мощната детонация избухна през вчерашния ден следобед, като унищожи жилищата от първия до деветия етаж на един от входовете на блока. Напълно унищожени са осем жилището, а жертвите са шест, в това число две деца. Всички те са разпознати. Сред починалите е и зам.-началникът на локалната полиция.

Спасителните екипи не престават работа, претърсвайки руините. В Ижевск е оповестена изключителна обстановка, а събота и неделя са дни на печал.
Местните управляващи ще подкрепят фамилиите на починалите за погребенията, също така ще им изплатят и по 1 милион рубли.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР