Това съобщи Би Би Си. Заявлението е депозирано в Таганския

...
Това съобщи Би Би Си. Заявлението е депозирано в Таганския
Коментари Харесай

Филип Киркоров на съд за $4,2 милиона!


Това заяви Би Би Си. Заявлението е подадено в Таганския областен съд на Москва, като западният създател упреква изпълнителя в плагиатство. По думите на юриста на Маруани в песента на Филип „ Жестока обич “ има основни заимствания от творбата на френския композитор Symphonic Space Dream.

„ Авторските права са нарушени от Киркоров и от Олег Попков (автор на музиката „ Жестока обич “), които са употребявали главната, най-забележима част от песента на Маруани “, се споделя в претекстовете на ищеца. Западната преса напомня, че това е вторият иск на френския музикален създател против Киркоров. През 2016 година Маруани, който е водач на групата Space, подаде аналогично заявление в Московския градски съд, писа „ ТелеграФ “.

Тогава той реши да съди Киркоров за близо 1 млн. евро, само че искът му не беше задоволен поради нарушение на процедурата. Тогава съветският реализатор подаде в полицията недоволство от френския си сътрудник за изнудване. По думите на юриста на Киркоров Маруани заплашил артиста, че ще популяризира отрицателна информация за него, в случай че не му даде упоменатата сума.

Органите на реда незабавно реагираха на сигнала на Филип и задържаха френския музикант и юриста му. Те останах в ареста по-малко от едно денонощие.

Само преди дни името на известния артист от български генезис беше забъркано в различен скандал. Изненадващо за всички сегашният брачен партньор на съветската естрадна звезда Алла Пугачова – хумористът Максим Галкин, беше наклеветен, че е поръчал убийството на Филип.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР