Това съобщават от Министерството на вътрешните работи след като министър

...
Това съобщават от Министерството на вътрешните работи след като министър
Коментари Харесай

Кювеши оцени високо работата на Рашков в МВР досега

Това оповестяват от Министерството на вътрешните работи откакто министър Бойко Рашков и Лаура Кьовеши организираха работна среща. За разлика от след срещата на европейския основен прокурор с българския основен прокурор, от силовото ведомство са малко по-подробни.

Кьовеши и Рашков разискали дейностите на българската страна за основаване на екип от проверяващи чиновници в Министерство на вътрешните работи, които да работят по каузи на Европейската прокуратура.

Става ясно още, че по време на диалозите е дадена висока оценка на българските делегирани прокурори, с които се реализира дейно взаимоотношение.

От българска страна са показани неотдавна признатите правила, с които се регламентира съдействието сред Министерство на вътрешните работи и Европейската прокуратура, както и стартиралата законодателна самодейност във връзка с профилираните съд и прокуратура.

„ Очакванията са те да усъвършенстват процеса на следствие на случаи на проведена престъпност “, пишат още от Министерство на вътрешните работи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР