Това съобщават дипломатически източници от руската столица, както и военни

...
Това съобщават дипломатически източници от руската столица, както и военни
Коментари Харесай

Бунт на военни срещу Путин, извършват се тайни арести

Това оповестяват дипломатически източници от съветската столица, както и военни наблюдаващи на сраженията в Украйна.

Висши началници във военното министерство също се опълчват на разпоредби на висшия главнокомандващ Путин. Те не приемали непрекъснатите промени по отношение на воденето на „ специфичната военна интервенция “. Последният образец е заповедта непременно и по всевъзможен начин да се нападна „ Азовстал “ и региона към него и последвалото решение за прекосяване към обсада.

Недоволство имало и във връзка с качествата на военния министър Шойгу и шефа на Генералния щаб ген. Герасимов да координират дейностите на войските в Украйна. Генерали се оповестили няколко пъти против мародерствата, осъществявани от чеченците и частната войска „ Вагнер “ в Украйна. Недоволство в армията имало и от заплащането на тези наемници – сред 4 до 10 хиляди $, а за командирите им до 50 хиляди $ – до момента в който съветските бойци и офицери даже не получавали в точния момент своите ниски заплати.

Вече има арести на военни, изразяващи намерено своето неодобрение от протичащото се в Украйна. Особено жестоки са ограниченията против критикуващите Путин. Напрежението измежду командния и войнишкия състав пораства, по тази причина от Кремъл се пробват с арести и повдигнати обвинявания да овладеят обстановката.
Руският държавен глава бил решен да в профил в случай че би трябвало и най-висши военни, само че да продължи войната както той счита за вярно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР