Това съобщава Дейли Мейл“. Друг мъж – на 39 години,

...
Това съобщава Дейли Мейл“. Друг мъж – на 39 години,
Коментари Харесай

Потрес! Изверги Държаха В Плен И Изн*силваха Цели 14 Часа Ученичка!

Това оповестява „ Дейли Мейл “.

Друг мъж – на 39 години, чието име не се оповестява, получи оптималната присъда от 26 години за присъединяване си в зверството. Ужасяващата преживелица почнала, когато момичето чакало кола на Uber на гарата в предградието Обърн след учебно тържество. Тя, обаче, се качила в неверната кола и, съгласно описа ѝ пред полицията, идващото, което си спомня, е по какъв начин седи в нетрезво положение на пътническото място до момента в който колата минава по улиците на Западен Сидни.

Тя била откарана в къща на 20 км от учебното празненство, където имало още двама мъже. Уплашената госпожица изпратила известие на другар: „ Можеш ли да дойдеш да ме вземеш. Страх ме е. В къщата на някакви дрогирани видове съм “. Дагданасар я предиздвикал да пуши метамфетамин от лула, а в идващите 14 часа била неведнъж изнасилвана, макар че не можела да стои на краката си. След това припаднала, а като се събудила един от мъжете я карал да прави орален с*кс, написа Блиц. После била заведена в банята, където я съблекли, а трети мъж стоял над нея и повтарял: „ Толкова си красива “. Според правосъдните документи, момичето продължавало да губи схващане и да бъде принуждавано да прави секс до момента в който най-сетне не се разкрещяла, че я боли и желае да спрат. Това не се случило още няколко часа.

Накрая жертвата убедила Дагданасар да я пусне, а когато тя излизала от къщата той ѝ споделил, че „ постоянно е добре пристигнала назад “. След това тя се обадила на сестра си, която повикала полиция. Имала синини по краката и порязване на езика. Тестовете посочили, че е взела метамфетамин колкото 25 дози, които изнасилвачите употребяват за упояване на жертвите си. Присъдата беше оповестена през днешния ден, а съдията назова случилото се „ без подозрение ужасяващо преживяване “.

Третият участник в закононарушението съумял да избяга от полицията и в този момент си живее свободно в Турция.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР