Това съобщава CNN, позовавайки се на източници. Очаква се оръжията

...
Това съобщава CNN, позовавайки се на източници. Очаква се оръжията
Коментари Харесай

Украйна ще получи от САЩ ракети Patriot следващата седмица

Това оповестява CNN, базирайки се на източници. Очаква се оръжията да бъдат доставени на въоръжените сили на Украйна идната седмица.

„ Високоточните бомби могат да оказват помощ на Украйна да нападна закрепени съветски отбранителни линии или други огромни цели. Но те би трябвало да бъдат изстрелвани от изтребители, което остава сериозен проблем заради личната система за противовъздушна защита на Русия “, се споделя в обявата. CNN не дава никакви детайлности по отношение на евентуалните доставки.

Миналата седмица The Washington Post заяви за проектите на Съединени американски щати да доставят на Украйна съоръжение за умни бомби. На 13 декември Patriot CNN заяви за желанието да трансферира системата за противовъздушна защита на въоръжените сили на Украйна: Кремъл назова тази информация „ ненадеждна “, Белият дом не я удостовери, само че и не я опроверга.

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи на 18 декември, че договарянията със Съединените щати за доставката на Patriot се движат в " позитивна " посока.

* MIM-104 Patriot е американска зенитно-ракетна система, употребена от американската...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР