Това съобщава Bloomberg, позовавайки се на изявление на германските власти,

...
Това съобщава Bloomberg, позовавайки се на изявление на германските власти,
Коментари Харесай

Корабоплаването по река Рейн може да спре

Това оповестява Bloomberg, базирайки се на изказване на немските управляващи, както и на транспортни и енергийни компании.

Според организацията равнището на Рейн може да спадне до 47 см до този уикенд. Представител на Федералния институт по хидрология на Германия съобщи, че равнището е рекордно ниско от доста десетилетия и в случай че равнището на реката падне до 40 см, корабоплаването по нея ще стане невероятно.

„ Доставките на въглища към този момент са лимитирани заради ниските равнища на, защото има по-малко кораби и тези, които към момента могат да се употребяват, носят по-малко товари “, заяви немската енергийна компания EnBW AG пред Bloomberg.

Припомняме също, че в множеството общини на Нидерландия и Франция заради рекордните горещини има е дефицит на прясна вода, показват BFMTV и Dutch News.

Властите на двете страни към този момент оповестиха въвеждането на специфичен режим, който по-специално планува понижено ползване на вода. Така министърът на инфраструктурата и водните запаси на Нидерландия Марк Харбърс означи, че в...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР