Това са зодиите, които ще се радват на любовен месец

...
Това са зодиите, които ще се радват на любовен месец
Коментари Харесай

7-те зодии, за които месец май ще е пълен с любов и пари

Това са зодиите, които ще се радват на любовен месец май. Ето и какво тъкмо ги чака:

Телец

Обвързаните: Много е допустимо да сте сгодени до края на месец май. Може да ви се коства ненадейно и малко рано, само че ориста си знае работата. Ако се усещате подготвени, безусловно би трябвало да предприемете тази крачка.

Необвързаните: Не му мислете и се обадете на индивида, за който си мислите от доста време насам. Чака ви съдбоносна сантиментална среща, която ще обърне нещата и ще ви потвърди, че чудесата в действителност се случват.

Рак

Обвързаните: При вас нещата малко, по малко се подреждат тъкмо по този начин, както желаете. Малкият спад във взаимоотношенията ви е бил единствено дребен тест, който и двамата издържахте сполучливо. Обичате се и това е!

Необвързаните: Няма по какъв начин да получите обич, в случай че самите вие не започнете да обичате себе си. Сменете дрешника си, прическата и се погрижете за самочувствието ви. Така няма да останете незабелязани от... сътрудник на работното място.

Лъв

Обвързаните: Не мислете доста и кажете " ДА " на идната огромна крачка във връзката ви. Време ви е. Ако не живеете дружно, май е извънредно подобаващ за тази стъпка, която ще ви донесе доста благополучие и успокоение.

Необвързаните: Не мислете, че някой от предишното ви не може отново да се появи в живота ви. Явно сте си оставили малка врата един към различен. Към средата на май ще получите покана за среща. Приемете я, за какво не?

Везни

Обвързаните: Не бързайте с огромните стъпки и промени във връзката ви. Обичате се, щастливи сте и това е най-важното към този момент. Чака ви забавна изненада от обичания човек. Стягайте куфарите, че отивате далеко...

Необвързаните: Случайна среща и луда обич от пръв взор. Това ви чака още при започване на месец май. Ще изживеете една любовна приказка, за която от дълго време мечтаете.

Стрелец

Обвързаните: Безоблачен и благополучен май. Това ви чака. Кратко, ясно и... какво повече му би трябвало на човек? Ще осъзнаете, че сте намерили половинката си и желаете да прекарате целия си живот с нея. Не е ли прелестно!

Необвързаните: През май ви чака най-голямата изненада в сантиментален и любовен проект. Неочаквано самопризнание в обич ще ви завари неподготвени. Някой май ви обожава...

Скорпион

Обвързаните: Няма човек на света, който да не се съгласи, че ви е потребност нова освежаваща връзка. Време е да оставите захабената в предишното и да се впуснете в нещо ново. Няма да повярвате какъв брой бързо ще откриете своя човек.

Необвързаните: Не бързайте да признавате възприятията си на индивида, който харесвате напоследък. Оставете той да го направи, тъй като ще се изненадате като чуете какво тъкмо има да ви споделя.

Риби

Обвързаните: Какво ще кажете за женитба? Времето от дълго време ви е пристигнало и напълно скоро ще бъдете сгодени. Не ни ли вярвате? Просто изчакайте края на май...

Необвързаните: Много буйни нощи ви чакат през май. И то с човек, с който още не сте се срещнали. Има време. В края на април ще срещнете нова тръпка, която ще ви раздруса.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР