Това са зодиите, които могат да очакват големи промени в

...
Това са зодиите, които могат да очакват големи промени в
Коментари Харесай

3-те зодии, които ги чака голяма промяна през месец март

Това са зодиите, които могат да чакат огромни промени в живота си през МАРТ, написа Actualno.com.  

``
реклама

Овен

Бъдете сигурни, че ви чака вълнуваща есен, само че най-прекрасното нещо ще стане след средата на месец март. Очаква ви смяна в персоналния живот, за която сигурно сте подготвени. Ще се преместите в ново жилище, няма да разберете какъв брой бързо ще се случи... а повода за някои ще е общуване с нов сътрудник. Понякога хубавите неща в живота могат да бъдат доста изненадващи и непредвидени.

Рак

Не се чудете, в случай че внезапно се окажете на кръстопът сред две доста значими решения в работен проект. Ще ви предложат две извънредно примамливи позиции, от които единствено би трябвало да изберете едната. Но не там е уловката. Всъщност на едното от двете нови места, на които може да работите, ще срещнете любовта на живота си. Какво по-хубаво лято от това?

Риби

Няма по-щастливо време от това, в което се усещаме спокойни и обичани. Най-хубавото от всичко е, когато любовта ни прераства в по-силни страсти и по-големи решения. Изглежда, че е пристигнало време да сключите брак, а през март несъмнено ще има вест, която ще удостовери това значимо решение, което сте на път да вземете. Да си го кажем напряко... чака ви особено предложение за брак. А следващата година и бебе.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР