Това са зодиите, които имат кратки бракове. Все така се

...
Това са зодиите, които имат кратки бракове. Все така се
Коментари Харесай

3-те зодии, които най-често се развеждат

Това са зодиите, които имат къси бракове. Все по този начин се получава, че връзките им не устоят доста време. Ето кои са тези зодии и за какво се получава по този начин.
Телец
Телците по никакъв начин не обичат скуката. Те живеят от страст и пристрастеност. Когато пристрастеността и страстта угаснат, в тях " светва " лампичка, че нещо в живота им не е наред. Телците не са рационална зодия, те са мечтатели и желаят в живота всичко да е розово. Една нова обич им дава криле, с които могат да обиколят света. Дава им сили и хъс за всеки един ден. С течение на годините пристрастеността се трансформира в всекидневие, а Телците стартират да се усещат нещастни. Именно тогава идва потребността от нова обич и тръпка, която да им върне страстта в живота.
4-те зодии, които са най-ужасните ЛЮБОВНИЦИ
Дева
Девите мислят доста за живота. Задълбочават се във всеки един проблем или проблем, с който той ги среща. От доста мислене Девите най-после сами се заплитат в разсъжденията си. Те се двоумят доста за брака, за фамилния живот, какво им дава и какво им лишава. Натоварват се от личните си размишления и считат, че щом нещо не им идва от сърце, то значи не е същинско. В брака не се усещат щастливи, тъй като не могат да бъдат себе си и все се пробват да се огънат и да бъдат индивида, който другия желае. Един ден просто вземат решение, че това не е за тях.
Зодията, която най-често се развежда, вижте в iWoman.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР