Това са забавните видеоклипове събрали най-много гледания в интернет през

...
Това са забавните видеоклипове събрали най-много гледания в интернет през
Коментари Харесай

Най-популярните забавни видеа в интернет

Това са занимателните видеоклипове събрали най-вече гледания в интернет през предходната година. Вижте ги във видеото от канала „ 7-те най” на VBOX7.

Брадата на Марк

Когато морският пехотинец Марк се връща в Съединени американски щати от военната си работа в Афганистан, той взема решение да си пусне брада. Марк доста харесва брадата си и се грижи за нея. Жена му Джанел Верхаген, не е във екстаз от брадата му, само че не възразява. Тя обаче взема решение да си направи смешка с него, когато вижда, че Марк е задремал на креслото в дневната. Джанел споделя на племенницата си Хейли Лукас, че ще и даде 5 $, за откъснат косъм от брадата на чичо си.

Хейли взема решение, че ще получи по 5 $ за всеки откъснат косъм и взема решение да работи брутално – взима тримера и маха огромно парче от брадата на чичо си. Марк не може да повярва, какво се случва и незабавно тича към банята с цел да види какво е станало с скъпата му брада. Пораженията са непоправими и той е сърдит от шегата. Жена му от самото начало снима с телефона си.

Марк обръсва брадата си и си оставя мустаци, само че типът му с тях е толкоз смешен, че той обръсва и тях за наслада на жена си. Джанел качва занимателното видео на фейсбук страницата си и в границите на един месец то става доста известно и хиляди хора го споделят в интернет мрежата.

Палавите близнаци

Джонатан Балкин е благополучен татко на две момченца близнаци – Андрю и Раян. Приспиването им постоянно е сложна задача, само че това което вижда на камерата инсталирана в детската стая го изумява и разсмива. Той взема решение да го показа с приятелите си и го качва на фейсбук страницата си. Видеото с това което правят палавите близнаци, откакто мама и баща си мислят, че са ги приспали, бързо набира известност в интернет.

Снежният трен

След зимна вихрушка в северо-източната част на Съединени американски щати, гарата на селището Райнклиф, в щата Ню Йорк е потънала в сняг. Когато влакът се доближава, някои от чакащите на перона пасажери вземат решение да снимат идването му през затрупаните със сняг релси. Те обаче не чакат, че ще станат очевидци на същински снежен гърмеж при конфликта на локомотива със снежната пряспа. Двама от пасажерите Ник Колвин и Крейг Олезевски съумяват да снимат цялото зрелищно идване и го качват го на уебсайт за видео шерване. Те са изумени да видят, че двете им обединени видеа набират огромна известност в интернет.

Мама знае най-добре

Бранден Манс взема решение да направи номер на майка си, който да снима и да качи в интернет. Майка му обаче е видяла и две и двеста и Бранден става жертва на лична та си смешка. Забавното му видео е гледано хиляди пъти, а той към този момент си е научил урока, че детските номера не минават пред майка му.

Подскачащите бебета

Когато Кели Томас, взема решение да сложи своите сладки бебета близнаци на трептящ фитнес апарат и да снима реакцията им, тя не подозира, че видеото и ще бъде забелязано от над 17 милиона души. Сладурите Ноа и Миха, на възраст 15 месеца, не могат да спрат да се кикотят и хилят, до момента в който се подрусват на вибриращия фитнес апарат на майка им. Заразителният им смях доближава до милиони хора по целия свят. Някои навъсени коментатори се възмущават от видеото и питат дали бебетата не са потърпевши от вибрациите. Това постанова издание на умело мнение от детски педиатър. Доктор Дейвид Нюман, президент на педиатричната асоциация на Нова Зеландия, откъдето са родом близнаците, декларира, че момченцата не са били повредени по никакъв метод и просто са се забавлявали.

Въртящото се картинг момче

Това момче, чието име е незнайно, надали е очаквало, че първото му качване на картинг количка, ще бъде забелязано от милиони хора. Някой от инцидентните фенове на този случай, качва видеото в интернет и хипнотичното въртене на момчето в картинга се трансформира в заразително видео споделено и забелязано от милиони хора. То става основа за доста други майтапчийски видеа, които употребяват фрагмента с бясно въртящия се картинг. За благополучие момчето не е потърпевшо по време на случая, единствено му се е завъртяла крепко главата.

Морският лъв и момичето

Когато хората, разхождащи се по морския пристан на градчето Ричмънд в канадската провинция Британска Колумбия, виждат във водата муцуната на Морски Лъв, те стартират да го снимат и да си вършат селфита с него. Семейство с малко момиченце, стартира да хвърля храна на морския лъв. Момиченцето сяда на ръба на кея без никакви опасения, само че след секунди морският лъв взема решение, че роклята на момичето е нещо за ястие, скача, захапва края на роклята и издърпва момичето във водата. Всичко става ненадейно и бързо. Мъж от тълпата скача и изважда момичето, което много се е стреснало, само че не е потърпевшо.

Случката е снимана от Майкъл Фудживара, който споделя видеото в интернет. За по-малко от месец то бива гледано над 30 милиона пъти. Новинарските организации вършат репортажи за случая, а водещи зоолози изясняват по какъв начин не е хубаво да храним дивите животни, тъй като престават да имат боязън от хората. Нека дивото си остане диво, декларират те.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР