Това са трайни увреждания, за които ще са ѝ нужни

...
Това са трайни увреждания, за които ще са ѝ нужни
Коментари Харесай

Какво Се Случва С Красивата Симона, Която Беше Простреляна В Главата От Ревнивеца Михаил

" Това са трайни увреждания, за които ще са ѝ нужни минимум още две години, с цел да бъде естествен човек ", разясняват лекарите

Красавицата попада под обстрел, откакто се разделя с 37-годишния Михаил Станчев, който е охранител по специалност. Връзката сред двамата е къса, само че Станчев не може да преживее, че губи Симона, и взема решение да ѝ отмъсти. Научава, че има среща с 55-годишния притежател на казина Коста Николов, който се оказва и новият ѝ шеф. Мишо отива гневен при Симона в хотела " Бахами резиденс " в курорта Слънчев бряг, където живее момичето. След препирня слиза долу и вижда мерцедеса на Коста Николов, прочут като Миджурина. Отваря вратата на колата и стреля в него. Убива го на място. В този миг от хотела излиза Симона и след изстрел е повалена на земята и превозена в сериозно положение в бургаската болница.

Михаил Станчев е арестуван в опит да избяга от България. Предава се самичък на митницата в Лесово и прави признания при първичния разпит. Пистолетът, с който стреля, е открит незабавно. Грозят го сред 24 до 26 години затвор, предвиждат юристите му.

" Става въпрос за ликвидиране и опит за ликвидиране, който е оставил трайни увреждания на момичето. Когато я видях последно през октомври, разбираше всичко, само че мъчно произнасяше думите. Майка ѝ и татко ѝ я придържаха от двете ѝ страни ", разкри още юристът на Станчев.

Симона е разпитана през октомври, като не помни нищо от последните два дни преди убийството.

" Знае в какви връзки е била с Михаил, по какъв начин са се срещнали, само че идващите ѝ мемоари са чак от болничното заведение. Не помни безусловно нищо от деня преди стрелбата и от срещата с Михаил в хотелската стая ", излиза наяве от показанията на момичето.

Всички експертизи по делото са подготвени, като се чака единствено психиатричната експертиза на Станчев. Според специалистите той е вменяем и може да носи наказателна отговорност. Адвокатите му желаят делото да се гледа по съкратена процедура, като се чака да даде разширени пояснения малко преди началото на процеса. Разследването е на финалната права и делото ще влезе в съда след към месец, разясняват проверяващите.

От Окръжна прокуратура – Бургас, отхвърлят да разясняват каквото и да било по случая. В момента Михаил Станчев се намира в предварителния арест в Бургас, като не е правил никакви опити да излиза против по-лека мярка. Той няма проблеми зад решетките, настояват надзирателите.

Според късите му първични пояснения споделя, че стрелял по Миджурина, тъй като Симона му се оплакала, че я тормози. В елементи Мишо изяснява по какъв начин Миджурина имал полови мераци към приятелката му, канел я на вечери, а тя се държала благо с него, с цел да не си загуби работата. Михаил няколко пъти я предупреждавал да отреже мераците на бизнесмена, само че тя не го направила и той безусловно откачил, когато схванал, че ще върви на вечеря - надали не като половинка на хазартния необут.

Драматичната разлъка сред Мишо и Симона тече през целия месец май, излиза наяве от следствието. На 2 юни 2018 година Мишо влита в хотелската ѝ стая и заплашва да очисти " прелюбодейците ", след което съвсем реализира желанията си, ликвидирайки съперника за сърцето на момичето.

Няма пари за кръвнина

Единствената наследница на богатия Коста Николов-Миджурина е щерка му Свилена. Тя ще бъде конституирана като частен обвинител против Станчев и ще има опция да претендира за кръвнина.

" Той няма от кое място да извади пари да заплаща, тъй че компенсацията ще си остане единствено на хартия. Дори да работи в пандиза, ще му удържат по 40 лв. месечно и ще му трябват 4 живота да изплати дължимото ", обясниха околните му.

Свилена наследи близо 50 милиона лв. след разстрела на баща си, трупани в продължение на 30 години. Имането на Миджурина включва настрана и доста парцели, хотели, игрални зали в цялата страна. Девойката е взета под крилото на директните очевидци на разстрела - предприемач от Сливен и половинката му, които се намирали на задната седалка на съдбовния мерцедес на Миджурина.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР