Това са случайни хора, попаднали в Шампионската лига. И още

...
Това са случайни хора, попаднали в Шампионската лига. И още
Коментари Харесай

Дончева за скандалите в коалицията: Разделя ги едно единствeно нещо - порцията, която трябва да получат от властта

" Това са инцидентни хора, попаднали в Шампионската лига. И още от първите 2-3 минути на мача излиза наяве, че не могат ", разяснява пред бТВ ръководещите Татяна Дончева, водач на " Движение 21 ".

Според нея дейностите на държавното управление ни загробват.

" Държавата е обърната на лотария - търкаме талончето и каквото излезе, това ще ръководството ", разказа тя обстановката.

" На Кирил Петков някой му е споделил, че като министър председател би трябвало да се има отношение и да приказва за всичко, само че единствено не са му споделили, че трябвало да има смисъл в казаното. Ако смяташ, че задачата е да уязвиш Бойко Борисов с арест - реализирана е, само че въпросът е дали си струваше. Идеята за ареста на Борисов не е на Бойко Рашков, а на премиера ", съобщи Дончева.

По думите и, е било ясно, че няма да се оправят със дилемите, само че година е имало един супер напън от публичното мнение, че би трябвало да има държавно управление непременно.

" Какво разбираха болшинството български жители, под държавно управление непременно – несъмнено всеки си има пояснение. Ми няма подобен филм като държавно управление непременно. Просто като се жениш за някого има цена която се заплаща и тази цена доста постоянно не може да бъде платена, а това хората откриват във течение на времето ", съобщи Татяна Дончева.

" Разделя ги едно единствeно нещо - порцията, която би трябвало да получат от властта. Всяка от тия две обединения си показва, че получи всичко. Слави Трифонов още в предходните парламенти показваше, че той желае всичко значи, а с 60 депутати желае той да постави държавното управление и всички в него присъдружни организации, на колене. Сега е същата работа. От позицията на една година по-късно можем да ги заподозрем, че са имали някакъв проект, някакъв логаритъм и че са вървели по него, но не им се е получило, само че не – от надалеч се вижда дори в късогледството, че единствено едни инстинкти от вътрешната страна им идват " разяснява Дончева аргументите за различията в ръководещата коалиция, които съгласно нея са главно сред " Продължаваме промяната " и " ИТН ".

.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР