Това са петте най-импулсивни зодиакални знака, които в дъното на

...
Това са петте най-импулсивни зодиакални знака, които в дъното на
Коментари Харесай

Петте зодиакални знака, които имат най-силна интуиция

Това са петте най-импулсивни зодиакални знака, които в дъното на душата си знаят, че дейностите им се управляват от сърцето.

Интуиция или шесто възприятие, това е оня глас, който ни дава насоки и нашепва кое е вярното решение и какво желаеме да създадем в действителност.

Хората постоянно качват " Усещам,че нещо не е наред” или " Имам възприятието, че би трябвало да постъпя така”, даже когато просто усещаме, че деня ще е прекрасен. Определено интуицията работи най-добре, когато имаме вяра, че притежаваме добра такава. Следващите зодии, за които ще прочетете зная този факт и не се тормозят да го употребяват.

Дева

Те са царе на наблюдението, методиката им на проучване на заобикалящото ги е удивителна. В комбиниране със мощната си вътрешен глас, бъдете сигурни, че нищо не им убягва. Те могат да предусетят всяка трансформира и да се пригодят към нея. Това ги прави елементарно приспособими, гъвкави към събитията, положителни оратори, техният изчерпателен разум прости мъчно непознатите неточности. Интуицията е водеща в природата на зодия Дева.

Овен

Знакът на войните, Овенът предусеща конфликтните обстановки. Тяхната обич и уязвимост към това да са в състезание - физическо и психическо, ги прави способни да поемат опасности, които постоянно са удобни за тях, поради положителната им вътрешен глас. Те са безразсъдни и леко луди, в положителния смисъл на тези думи, а интуицията им прави значими преценки за посоката, в която ще поемат вместо тях. Справят се ужасно в спешни обстановки и имат прецизен взор над нещата.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР