Това са първите моралнополитически протести след тези от 90-та година.

...
Това са първите моралнополитически протести след тези от 90-та година.
Коментари Харесай

Дончева: Никога не сме имали толкова доказателства за груба корупция сред управляващите

Това са първите моралнополитически митинги след тези от 90-та година. Това е едно младо потомство, което отхвърля да живее в устоите, които станаха императив през последните 20 години.
Такъв коментар направи в ефира на предаването " Студио Actualno " водачът на партия " Движение 21 " юрист Татяна Дончева.
" Днес на площадите не са хората, които стачкуваха през 2013-та година. Сега стачкуват по-млади хора. Има разлика и в претенциите на митингите. А и в никакъв случай до момента не е имало такива доказателства за груба корупция измежду ръководещите в страната ", разяснява още Дончева. Аз имам познания и умения да оказа помощ на тези младежи, само че наличието в политката ме е уморило. Затова е време ново потомство да поеме щафетата. Хората не желаят остарели муцуни, уверена е Дончева.
Тя съобщи, че за българина политическият живот е лаладжийска работа. В партиите са хора, които не стават за нищо, тъй като не могат да си изкарат хляба си с действителен труд. Важно е да желаеме от всички политически партии да формурлират съответни неща, които да създадат. Не да ни приказват за леви и десни, означи Дончева.
Много е значимо в политическите позиции, в централната администрация, в Министерския съвет да попаднат хора от живия живот, които ще схващат от сферата, за която ще дават отговор, разясни Дончева. 
Ще подаде ли оставка държавното управление, какво ще е бъдещето на футболния " Левски " и до какво доведоха приватизационните покупко-продажби на прехода - целия диалог с Татяна Дончева гледайте във видеото.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР