Това са любимите ни зодии, без които НЕ МОЖЕМ. Истината

...
Това са любимите ни зодии, без които НЕ МОЖЕМ. Истината
Коментари Харесай

4-те зодии, които всеки трябва да има в живота си

Това са обичаните ни зодии, без които НЕ МОЖЕМ. Истината е, че тези зодии в действителност внасят доста благополучие в живота ни. Може и да не го осъзнаваме, само че в действителност животът ни без тях би бил отегчителен, сив и по никакъв начин не толкоз благополучен. Ето кои са те...

Телците са като таралеж в гащите, всички знаем това, само че въпреки всичко без тях не можем! Те може и да имат доста дефекти, с които не всеки може да свикне, само че са в действителност прелестни хора по душа. Състрадателни са, правилни са, обичат мощно и в никакъв случай няма да предадат. Животът не е единствено черно и бяло и не можем да жигосваме хората по един или различен техен минус. Повечето хора са положителни в същността си и тъкмо добротата би трябвало да търсим.
Телците могат да създадат живота ви доста цветен и всяко премеждие с тях остава за цялостен живот. Ако имате Телец за сътрудник, би трябвало да знаете, че сте в сигурни ръце. Ако можете да изтърпите променливите им настроения, досадният дебелоглав и цупенето, всичко друго с тях е ария. Грижовни са, обичат вечно и дават всичко за индивида до себе си.
Най-хубавото качество на Телците: Изключително правилни са, в никакъв случай няма да ви предадат
3-те зодии, които НЕ имат вяра в любовта

Лъвовете са едни от най-смелите и рисковани хора, които вършат живота ни по-интересен. Те постоянно са подготвени за прикючения, да отидат някъде и да заведат всичките си близки другари с тях. Те са широкоскроени и одобряват всички хора с разнообразни гледани точки и усещания.
Това е зодията, която има най-разнообразен кръг от другари и за това са толкоз цении, тъй като могат да ни срещнат с най-пъстрите и забавни персони, които в миналото сме виждали. В фамилията са доста спокойни и не държат непременно да поемат контрола на всичко, въпреки и да им е в природата. Често отстъпват " управлението " на половинката си.
Ако сте влюбени в Лъв, би трябвало да знаете, че ще ви бъде малко мъчно да влезете в сърцето му, само че озовете ли се там един път, ще бъдете най-обичаните и обгрижваните на света.
Най-хубавото качество на Лъвовете: Голямото им сърце, в което има място за всички
ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР