Това са абсурди – така министърът на туризма Николина Ангелкова

...
Това са абсурди – така министърът на туризма Николина Ангелкова
Коментари Харесай

Ангелкова: Министър на транспорта – това са абсурди

" Това са парадокси " – по този начин министърът на туризма Николина Ангелкова разяснява спекулациите, че може още веднъж да стане министър на превоза. Те се появиха след трагичния случай с детето на транспортния министър Ивайло Московски и вероятно негово отдръпване от поста.

Николина Ангелкова беше министър на превоза в служебния кабинет на Георги Близнашки през 2014 година След това мина в редиците на ГЕРБ. Беше лидер на листата на партията на Бойко Борисов на парламентарните избори през същата година за Софийска област.

След образуването на второто държавно управление на ГЕРБ Борисов направи особено министерство на туризма и първи негов министър стана Ангелкова. Тя резервира поста и при третия кабинет на ГЕРБ, само че е в спор с вицепремиера по икономическата политика и туризма Валери Симеонов, който стана изключително забележим по време неговите акции в Слънчев бряг предишното лято.

Преди дни настъпи изненадваща рокада измежду заместниците на Ангелоква, откакто министър председателят назначи на подобен пост дългогодишния началник на " Музика и веселба " в Българска национална телевизия и зам.-кмет на община Костинброд Любен Кънчев.

Според неофициални информации нов министър на превоза ще има, само че това ще е Лиляна Павлова, която сега дава отговор за европредседателството, което изтича в средата на годината. Друг вид бил Павлова да се върне в Министерството на районното развиване, а актуалният министър Николай Нанков да оглави транспортното министерство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР