Това са 7-те зодии, които не страдат дълго време след

...
Това са 7-те зодии, които не страдат дълго време след
Коментари Харесай

Тези 7 зодии преживяват лесно и безболезнено раздялата с половинката си

Това са 7-те зодии, които не страдат дълго време след раздялата с половинката си и постоянно намират метод да продължат напред без вреди.

1. Близнаци

Близнаците обичат да възнамеряват нещата. Те избират да се концентрират върху дейностите, които им доставят наслаждение. В любовта заобикалят прекомерно сериозните взаимоотношения. Причината е, че се опасяват някой да не наруши персоналното им пространство и да ограничи свободата им.

2. Стрелец

Любовната тъга при Стрелеца му минава много бързо. Той може да е смутен за една-две седмици, само че не е проблем да откри нов сътрудник и да не помни остарелия. Стрелците се оправят съвършено с болката и са подготвени за нови прекарвания. Гледат постоянно да мислят оптимистично и това ги зарежда с сила и положителни усеща.

 7 зодии

3. Овен

Страстни и мечтани. Те са подготвени да сменят половинката си с нова, в случай че усетят по-силни усеща. Когато са в сериозна връзка, те дават всичко от себе си. Обичат индивида до себе си от душа и сърце. Ако другият се раздели с тях, това може да е много трудно, само че го одобряват метафизичен. Не страдат прекомерно дълго, тъй като знаят, че на мястото на някой ще пристигна различен. Когато намерят подобаващия човек, те са подготвени да бъдат с него цялостен живот, стига той да го желае. 

4. Рак

Раците са бойна зодия, те не се впечатляват от раздялата. Дори и да ги боли сърцето, те не го демонстрират и гледат да не мислят за това прекомерно дълго време. Предпочитат да се занимават с други неща и да не придават голямо значение на предишното. Предпочитат да се затворят в себе си и да не демонстрират своите страсти в любовта пред другите.

 7 зодии

5. Везни

Оптимистични и положителни, за тях раздялата е неприятна, само че единствено през първите дни. След това Везната стъпва на краката си и взима нещата в свои ръце. Тази зодия обича другарството и е склонна да предложи на някогашната си половинка да си останат близки, без да имат полови взаимоотношения. Ако не реализира единодушие, тя просто ще му пожелае триумф в живота без доста страсти и драми.

6. Дева

Девата избира лесната и безгрижна обич. Тази зодия се опасява от прекомерно дълбоките и обвързващи връзки. Когато се влюбят, Девите рядко разкриват възприятията си, тъй като ги е боязън, че може да изплашат индивида до тях.
Като цяло Девата обича да таи в себе си своите страсти, тъй като я е боязън някой да не ги унищожи.

 7 зодии

7. Риби

Рибите обичат да опитват и да си играят с възприятията. Това е тяхната защитна мярка, с цел да не се усещат с разрушено сърце. Те избират да преодоляват болката и тъгата допустимо най-бързо. Но не постоянно им се получава. Най-добрият способ за превъзмогване на тъгата е просто да се опитат да я победят.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР