“Това са 52 страници лъжи, манипулации и противоречия. Днес лъсна

...
“Това са 52 страници лъжи, манипулации и противоречия. Днес лъсна
Коментари Харесай

Майката на Даная: Опитват се да ме убият. Докладът за смъртта й е...

“Това са 52 страници неистини, операции и несъгласия. Днес лъсна истината за българските институции, които би трябвало да проверяват и да подсигуряват правдивост ”, уточни още Стоянова. 

 

“Одитът е подготвен. Мислите си, че отговорни няма, ще ви изненадам, има! Виновна съм аз, тъй като съм неглижирала личното си дете! ”, ядоса се още майката на Даная. 

 

Според написаното в отчета 15-годишното момиче е умряло поради неглижиране на главното й заболяване, а не тъй като три дни не е имало неврохирург и се е наложило тя да търси подобен в обществените мрежи.

 

“В продължение на една година ние всяка седмица бяхме в ИСУЛ, с цел да се лекува нейното главно заболяване, а съгласно отчета то е било неглижирано. Надявах се да има някаква правдивост, само че такава няма. Сега се пробват да убият и мен с този отчет, не че аз към този момент не съм мъртва от вътрешната страна “, споделя още Ани Стоянова.

 



Даная умря в болница “Пирогов ” през май предходната година. В нейна памет майка й основа фондация на нейно име. 

 

" Винаги съм била “мъжко момиче ”, пробвам се да бъда рационална и рационална, да се оправям с страстите си и те да остават единствено за мен. Понякога не се оправям, изключително, когато главните ни човешки права биват потъпкани ", написа още майката на момичето.

 



 

" Това е последната фотография на Даная. Следващите две демонстрират по какъв начин в България се събира “мултидисциплинарен ” екип за животоспасяваща интервенция на дете по празници. На последното видео е “неглижираната ” от майка си Даная, два дни преди да си удари главата. Днес Даная е в това бялото бурканче. Според Медицински контрол всичко е тъкмо. Садят рози за донорите на органи ", написа някогашният народен представител от ПП-ДБ Кремена Кунева.

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР