Това разследване на Антикорупционния фонд е една идея по-смешно от

...
Това разследване на Антикорупционния фонд е една идея по-смешно от
Коментари Харесай

Бит и съден за източване на Напоителни системи анализатор защити Цветанов за апартамента

Това следствие на Антикорупционния фонд е една концепция по-смешно от предходното, където някой беше тръгнал да строи Автомагистрала " Струма " без поръчка, а се оказаха геоложки изследвания. Това съобщи политическият анализатор Георги Харизанов по сагата " Апартаментгейт ".
Има сменена площ на необзаведено жилище с площ на обзаведено жилище и доплащане на разликата по 1500 евро на квадрат , съобщи Харизанов в отбрана особено на Цветанов. Как излиза друга цената, за жилища в еднакъв квартал, попита той пред Нова телевизия. И уточни, че Румен Овчаров, работил цялостен живот " държавен служител ", имал сходен апартамент, Елена Йончева също имала парцели в София и си ги купувала, до момента в който министър председател бил Сергей Станишев. Все отново Харизанов изясни, че било хубаво, че прокуратурата почнала инспекция (бел. ред. – тя почна инспекция за случая на Цветанов) и добави, че огромната разлика сред другите партии и ГЕРБ била, че в ГЕРБ прегрешилите се разделят с политическата си кариера.
Припомняме, че Харизанов беше шеф на държавното дружество " Напоителни системи " и преди 5 години беше пребит с железни тръби. Харизанов беше разследван за неизгодна договорка, ощетила " Напоителни системи " - за умишлено подписване на неизгодна договорка с железни тръби, която е ощетила сдружението с над 560 000 лева, само че отхвърли понесеният побой да е обвързван с " Напоителни системи ".
Иначе името на Харизанов нашумя при започване на 2012 година около нещастието с наводнението в село Бисер. Тогава той обясняваше пред медиите за положението на язовирите, което предизвика публичен интерес към него. По това време и образованието му беше сложено под подозрение поради невзета тапия - след въпрос в Народното събрание отпреди към този момент 7 години в тогавашното Народно заседание на тогавашния народен представител на Българска социалистическа партия Петър Курумбашев за квалификацията на Харизанов, като питането беше към тогавашния аграрни министър Мирослав Найденов, който не разяснява. Самият Харизанов обаче твърди, че има тапия от Датския лицей в София. Стана ясно още, че през 2005 година Харизанов е получил двугодишна присъда с изпитателен период от три годи и санкция от 1000 лв. по дело за рекет. По думите на самия Харизанов той се сдобил с условна присъда, когато е бил на 19 години. Тогава водач е блъснал колата му и мъжът не е имал " Гражданска отговорност ", а Харизанов е желал да му бъдат платени материалните вреди, нанесени на автомобила му и надлежно изискал пари от виновника съгласно него, което довело до условна присъда за рекет.
Това е шито с бели конци и мирише отвред. Абсолютно явно е, че има нещо зад кулисите, има някаква сделка. Това е детска работа – почват пояснения, забравих си бележника, трамваят закъснява, не се съгласи социологът Андрей Райчев. И добави – предизборно е, само че не в смисъл, че предстоят изборите, а че наказването за тези хора е единствено изборно. Сигурен съм, че всичко е законно, изпипано и в съда ще се потвърди, наказването е политическо, сподели още Райчев. Според него откакто историята излезе от " Радио Свободна Европа ", за която е ясно, че е американска държавна медия, последното, което може да се внуши, е, че Съединени американски щати ще смъква Цветанов . И подсети по какъв начин Цветанов влезе в политиката – като заложил жилището си. Тази измама изцяло се заплати, добави Райчев и се поинтересува по какъв начин ще реагира Бойко Борисов.
Райчев изрази и учудване по какъв начин Цветанов излъчва подобен оптимизъм и чака ГЕРБ да ръководи постоянно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР