Това разкри топастроложката Алена след консултация със звездите какво е

...
Това разкри топастроложката Алена след консултация със звездите какво е
Коментари Харесай

Алена Разкри: Ето Истинската Причина За Краха На Брака На Софка И Гринго! Тежка Прокоба!

Това разкри топастроложката Алена след консултация със звездите какво е довело до края на най-краткия брак в чалга историята.

Тези дни стана ясно, че изпълнителката на " Стари рани " е прекратила брачния си съюз с Тодор Давидов, единствено 4 месеца откакто поставиха клетва да остареят дружно. Напражението в фамилията ескалира след следващия скандал посред им, приключил с трамва за Софка - счупена лява ръка.

Раздялата й с буйния Гринго била " планувана " от звездите. " Разводът е реалност преди рождения му ден. Гринго е притежател на компликации и изявена експанзия. Насилието преди развода по отношение на Софи щеше да е бледа подготовка по отношение на насилието, на което щеше да е подложена след рождения му ден. Спасила се е горката, да се радва. Както бях написала в прогнозата си за тяхната женитба, поради Марс, шефа на деня на бракосъчетанието, ще прехвърчат искри, преминаващи в стихии. Вторник, ден на Марс, ги орисва на страсти до експанзия в брака, написа Пик. Раздялата им е ускорена, колкото и необикновено да звучи, и от скъпите им халки със " замайващ дизайн ", на които имената им са изписани сякаш с черни диаманти. Ударението е на черното, погребало брака им в неговия зародиш ", разкри Алена в изявление пред всекидневник.

Според нея пълен кол в колелото на фамилния живот на двойката е забила и кумата им Преслава.

" Безброй пъти съм писала, че хора, живеещи на партньорски начала, не трябва да кумуват. Това пречи на брака на кумците. Преслава не е фамилна, само че е кумувала дружно със своя другар. Нейното кумство не с другар, с който нямат връзки, а с съкровен сътрудник, без гаранция, че ще останат дружно, е друга причина за развода ", сигурна е Алена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР