Това разкри пред „Уикенд” източник от антуража на Кобрата. В

...
Това разкри пред „Уикенд” източник от антуража на Кобрата. В
Коментари Харесай

Репортерката на Кобрата - ВИП компаньонка! Джени Сушито се пускала срещу 5 000 долара на вечер

Това разкри пред „ Уикенд” източник от антуража на Кобрата. В неделя вечер, след успеха си над румънеца Богдан Дину в Лас Вегас, Пулев награби да целува цицорестата девойка от „ Вегас Спортс Дейли”, която таман взимаше изявление от него. Американците възприеха това огромна нецензурност и полов тормоз. Но се оказа, че и разгърдената Джени изобщо не е цвете за мирисане, писа „ Уикенд “.

Стана ясно, че Джени Суши напряко си го е търсила, откакто се умилквала към Кубрат Пулев освен преди и след боксовата вечер, когато двамата пирували на една маса с останалите от екипа на Кобрата, само че и на самия кръг. Силиконовата кореспондентка интервюира българина напълно разголена начело, а циците й едвам не изхвръкнаха от голямото деколте. Българските фенове имаха възприятието, че против Пулев стои някоя нашенска чалгарка от софийските бордеи.

Джени обичала да поляга гола на масата, а нерядко по-късно и в леглото на някой баровец. Но не гратис, а против цена от 5000 $ на вечер. Падала си по рапъри и боксьори, с каквито е цялостно в Лас Вегас. Затова нищо чудно, че се усука по този начин към Кобрата и даже опипваше много нахално тялото му, до момента в който се снимаха дружно.

Самият Пулев призна, че е доста непосредствен с Джейни Суши. И по тази причина налетял да я целува „ като приятел”. Само че целувката не беше тъкмо другарска, ами от най-сочните – уста в уста. Кобрата добави, че по-късно вечерта след мача двамата са били дружно в компанията. Без обаче да посочи по какъв начин тъкмо е приключило всичко.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР