Това разкри журналистката Патриция Кирилова, която издирва Дидо от месеци,

...
Това разкри журналистката Патриция Кирилова, която издирва Дидо от месеци,
Коментари Харесай

И Интерпол издирва участника от „Биг Брадър 4”, отишъл в Кувейт да търси...


Това разкри журналистката Патриция Кирилова, която търси Дидо от месеци, написа „ Телеграф “. Към момента единствената сигурна информация е, че 34-годишният мъж е отпътувал в Дубай, с цел да търси биологичния си татко. Даниел Анков Делчев доби известност след присъединяване си в риалити формата Биг Брадър през 2008 година Самият той разкри, че е израснал в дом за изоставени деца в Чирпан, където редовно бил изнасилван. „ Мечтата ми е да намеря татко ми и ще го намеря “, закани се Дидо още във формата и добави, че баща му най-вероятно е авторитетен човек в Дубай.

Девет години по-късно брадърът подхванал нужното, с цел да осъществя проектите си. Според околните му огромна виновност за недомислената крачка има неговата другарка – Вилияна – българка, която 18 години живяла в Арабските емирства. Тя била наясно с болната тематика на Дидо, в началото почнала да му демонстрира фотоси на Емира и да открива общи черти, по-късно му извадила нова персонална карта и най-после го убедила да закупи самолетни билети.

Дидо отпътувал за Дубай с нея и собствен другар от Велико Търново, това издават близки до него. В момента и тримата са в неопределеност. Вилияна е спряла да поддържа контакт с околните си в България след Нова Година, тогава те потърсили подпомагане от Интерпол. За страдание единствените сигурни данни са, че мъжът и съпътстващите го не са напускали Дубай. „

Дидо не познава татко си. Той е кръстен на майка си, Всъщност на него това му е прочувствена уязвимост. Появиха се хора, които подклаждаха това подстрекателство. Стигна се до такава степен, че той изпрати кръвни проби в Дубай след няколко дни му се обадиха да кажат, че той в действителност има родствена връзка. Намесихме се, първия път се отхвърли да пътува, след две седмици сподели - „ желая да отпътува “. Беше безапелационен “, споделя Силвия, близка на Дидо. Версията за богат баща шейх е повече от несъстоятелна, съгласно множеството осведомени с историята на Делчев. За това мнозина от тях повдигат друга тематика, която би била причина той да замине, с цел да търси заможното си семейство. Хората дискутиращи тематиката в обществената мрежа допускат, че Даниел е страдал от психологично разстройство, защото е нелогично да повярва на неуместната история, скълъпена от Вилияна, а точно, че наподобява на Емира и като нищо са една кръв.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР