Това растение можем да видим навсякъде около нас. То има

...
Това растение можем да видим навсякъде около нас. То има
Коментари Харесай

Тъпчем го с краката си, а лекува най-страшните болести! Това е...


Това растение можем да забележим на всички места към нас. То има доста лечебни свойства и всичко, което би трябвало да извършите е да го съберете от двора или близките планини. Чаят от глухарче работи на клетките на рака, влияейки им по подобен метод, че те се разпадат в период от 48 часа. Нашите баби са правили сиропи от цветчета от глухарче, знаейки за неговата оздравителна мощ, само че сигурно не са подозирали, че коренът на глухарчето може да помогне на болните от рак.

Учените са разкрили, че коренът на това растение работи „ по-добре “ от химиотерапията, тъй като „ убива “ изцяло единствено клетките, които са инфектирани с рак. В допълнение към това има и диуретични свойства, подтиква секрецията на жлъчката, чисти черния дроб, оказва помощ при алергии и понижава холестерола. Той съдържа доста значими витамини и минерали, като витамин В6, тиамин, рибофлавин, витамин С, желязо, калций, калий, фолиева киселина и магнезий. Съдържа до 535% от нужната доза витамин К и към 110% от целесъобразната дневна доза витамин А. Всичко това са обстоятелства, известни от години. Университетът Уиндзор в Канада извърши в началото изследване в Катедрата по химия и биохимия, а резултатите дадоха нова вяра за болните от рак. Беше открито, че коренът на глухарче дейно „ убива “ клетките, инфектирани с рак, без нездравословни резултати върху другите кафези в организма, написа уеб страницата Natural News. 

Джон Ди Карло, 72 годишен мъж, който персонално е бил уверен в лечебните свойства на глухарчето, е бил подложен на интензивна и „ нападателна “ химиотерапия в битката за своето здраве. Процесът на лекуване бил три годишен преди лекарите да го изпратят вкъщи, с цел да прекара последните дни със своите близки. Поради обстоятелството, че нямало резултат от химиотерапията и  лекарите не  предложили други възможности за лекуване на рака, Джон почнал да пие чай от корена на глухарче като финален опит за избавление. Само след четири месеца, съгласно уеб страницата Natural News, този човек е претърпял ремисия на заболяването.

.zarata.info

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР