Това просто е несериозно. Няма нито един изнесен патрон, призна

...
Това просто е несериозно. Няма нито един изнесен патрон, призна
Коментари Харесай

Иван Ченчев за публикацията на Ди Велт: Няма нито един изнесен патрон за Украйна

" Това просто е несериозно. Няма нито един изнесен патрон, призна го и сегашният министър на стопанската система по време на парламентарен надзор ".

Така депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев разяснява в коридорите на Народното събрание изнесената информация на немския вестник " Ди Велт ", че България е изнасяла муниции и гориво за Украйна още от началото на войната, само че посредством медиатори.

 

Имаше парламентарен надзор, тук беше служебният министър на стопанската система, той удостовери - няма нито един изнесен патрон за Украйна. Това са обстоятелствата, уточни Ченчев.

 

Депутатът разяснява и тематиката за третия мандат. Цяла България знае, че ние имаме Национален съвет, сподели Ченчев и добави, че на него би трябвало да решат какво се прави с мандата и с кого да приказват.

 

В момента тече подготовката за него, сигурно ще има полемики, диспути вътре, в които всеки ще си каже какво мисли по въпроса, добави депутатът. По думите му няма нищо необичайно, по този начин действат постоянно.

 

Три месеца всички политически сили приказват, че третият мандат е претрупан с очакване, в този момент призовахме за три дни малко повече самообладание, с цел да можем умерено да си свършим работата и да решим накъде ще върви освен партията, само че и страната в тази ситуация с третия мандат, сподели още Ченчев.

Днес от 14.00 часа се събира Националният съвет на социалистите. Там би трябвало да се реши с кои партии в какъв формат ще договаря Българска социалистическа партия за сформиране на държавно управление с третия мандат. Ченчев обаче не даде повече детайлности и прикани за самообладание.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР