Това прочистване на червата служи не само за значително отслабване,

...
Това прочистване на червата служи не само за значително отслабване,
Коментари Харесай

Точно 9 кг по-слаби и много по-здрави!

Това пречистване на червата служи освен за доста намаляване, само че и за здраве!
Прочистване на червата се свързва от мнозина най-вече с гадните и неприятни клизми. Или банкет на горчивата британска сол. Е, несъмнено можем да твърдим, че това не е по този начин. Плюс това тези две неща чистят дебелото черво еднократно и нямат нескончаем резултат.

Докато това пречистване на червата, с което ще ви срещнем в този момент, е прието за най-мощното и потребно за здравето като цяло. Да, знаем, че най-примамлив ще ви се стори фактът, че след него ще бъдете с цели 9 кг надолу. Но всъщност  най-голямата му изгода е да сме здрави.
Ето точната скица, по която се прави това пречистване на червата. И би трябвало да я спазите напълно тъкмо. В противоположен случай въобще не се захващайте.
Започва се с подготовка за прочистването, през която първите две седмици би трябвало да оставате без вечеря. Вместо нея се изяжда само дребна купичка със сушени плодове и ядки.

На втората седмица си избирате два случайни дни, в които сте единствено на чай без захар и на ябълки – нищо друго. А в самия ден, преди да приложите рецептата за пречистване на червата, пиете чай и нищо друго.

Дойде ред и на самата рецепта, състояща се от лимонен сок, рициново масло и джинджифил. Дозата на рициновото масло е 1 грам на 1 кг телесно тегло. Всеки самичък ще я пресметна за себе си.

Загрявате рициновото масло на водна баня и прибавяте към него свеж лимонен сок в съответствие масло и сок 2 към 1. Накрая смесвате с тях и една лъжица сок от джинджифил – чист

В рамките на половин до един час би трябвало да изпиете цялата тази примес, а директно след нея пиете и огромна чаша с гореща вода, която обаче е преварена.

Храненето през този ден е единствено лека чорба от зеленчуци, само че без лой. А идната седмица след прочистването се яде постно. Вечерите е добре да се състоят от кисело мляко със сушени плодове и ядки или чорба от зеленчуци.

Чак след това последователно преминавате към естествения си метод на хранене като първоначално гледате естествените ви порции да са доста по-малки като количество. Направете го и ще видите чудото по-късно. Успех на всички!

 

doctor.net
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР