Това признава в интервю за CNN шефът на Google Съндар

...
Това признава в интервю за CNN шефът на Google Съндар
Коментари Харесай

YouTube е прекалено голям, за да е безгрешен

Това признава в изявление за CNN шефът на Гугъл Съндар Пичай

Комбинация от хора и логаритми непрекъснато следи за нездравословно наличие в YouTube (снимка: CCO Public Domain)

Видеопорталът YouTube е прекомерно огромен, с цел да бъдат решен изцяло казусът с нездравословното наличие в него, призна основният реализатор ен шеф на Гугъл Съндар Пичай в изявление за CNN.

YouTube, който е благосъстоятелност на Гугъл, е подложен на рецензии през последните няколко години, защото наличие, вариращо от всеобщото ликвидиране в учебното заведение Санди Хук до супер-мачизъм, продължава да се появява на уеб страницата, макар опитите на компанията да филтрира видеата.

В отговор на въпрос дали в миналото в YouTube ще има задоволително хора, които да филтрират и отстраняват недопустимо наличие, Пичай отговори, че компанията към този момент доста по-добре употребява комбинацията от машини и хора – в 99% от времето, въпреки че към момента могат да се срещнат образци за нездравословно наличие.

По неговите думи, за огромните системи е мъчно да реализират 100% (в случая, непорочност на съдържанието). „ Помислете за системите за кредитни карти, има някои измами и при тях. Когато се движите в този мащаб, би трябвало да мислите за процентите ”.
още по тематиката
Съндар Пичай обаче има вяра, че Гугъл може да реализира забележителен прогрес и че филтрирането ще се усъвършенства. По неговите думи, компанията е желала да се оправи по-рано с проблемите, защото доста от неприемливите видеоклипове са налични от години.

Той признава, че не всичко е направено по най-хубавия метод. „ Ние сме наясно с някои от клопките тук и сме трансформирали целите си ”, споделя Съндар Пичай.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР