Това предизвика известни търкания и опозиционните депутати от дясноцентристките демократи

...
Това предизвика известни търкания и опозиционните депутати от дясноцентристките демократи
Коментари Харесай

Албанската опозиция разстрои парламента, тъй като споразумението за миграцията с Италия беше свалено от дневния ред

Това провокира известни търкания и опозиционните депутати от дясноцентристките демократи блокираха своите сътрудници социалисти от страната на държавното управление да влязат в залата. Последният употребява вместо това заден вход.

Безредиците в Народното събрание започнаха през октомври тъкмо преди прокурорите да обвинят 79-годишния Сали Бериша, някогашен министър председател и президент, а в този момент главен водач на дясноцентристката Демократическа партия, в корупция в скица за закупуване на земя, която е обект на правосъдно следствие в столицата Тирана.

Опозиционните парламентаристи постоянно натрупат столове, употребяват факли, палят дребни пожари и даже физически сграбчват микрофоните, когато техните сътрудници социалисти вземат думата.

В залата в четвъртък опозиционните депутати не можаха да натрупат столовете си в средата на залата, както нормално, само че възпламениха факли и подвигнаха звук, с цел да попречат на сесията.

Парламентът трябваше ще гласоподава противоречива миграционна договорка с Италия, само че ръководителят Линдита Никола...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР