Това предава правният портал . Фрог припомня, че твърдят, че

...
Това предава правният портал . Фрог припомня, че твърдят, че
Коментари Харесай

ВАС разпореди: Цветомир Найденов да бъде изваден от списъка ”Магнитски”

Това предава правният портал.

Фрог напомня, че настояват, че са включени незаслужено в " черния лист ". Собствениците на " Ефбет " подадоха възражения до Министерството на финансите, ДАНС, Национална агенция за приходите и Министерски съвет, както и тъжба до

”, функционираща по време на 46-то Народно събрание. Тяхното гледище идва от там, че близо 2 години са прекратили всякаква съгласуваност със глобения от Съединени американски щати Васил Божков и точно след техни изказвания стартира следствието против него.

Тричленен състав на Върховен административен съд откри, че Цветомир Найденов няма никакви връзки с Божков .

„ Жалбоподателят показва доказателства и причини, от които се открива, че е прекратил всевъзможни връзки с лица, които попадат в обсега на глобите, наложени от Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) на Министерство на финансите на Съединени американски щати “, декларират висшите съдии.

И сочат в определението си, че прекратяването на свързаността се вижда и в Търговския указател, и е установено и от Министерство на вътрешните работи, чиято дирекция „ Правно-нормативна активност “ е издала информация, че не е налице съгласуваност сред Найденов и сдружения, включени в разширения лист.

Може да се чака, че изводите на съда във връзка с Цветомир Найденов, ще важат и за татко му Стефан и брат му Боян, установяват от правния портал,
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР