Това правителство и всички правителства, които би излъчил този парламент

...
Това правителство и всички правителства, които би излъчил този парламент
Коментари Харесай

Още един парламентарен гуру: Цончо Ганев очаквал пазарлъци и при трети мандат

„ Това държавно управление и всички държавни управления, които би излъчил този парламент са безпределно нездравословни за нашата страна и когато и да бъде разхлабен Народното събрание в този му вид, ще е късно. Точно поради това ние считаме, че това, което се случва сега, пазарлъците и пазаруването на депутати, спазаряването на постове, е добър вид, че не са се разбрали “. Това съобщи в коридорите на Народното събрание депутатът от „ Възраждане “ Цончо Ганев.

Коментарът му идва, откакто по-рано през днешния ден министър председателят в оставка Кирил Петков разгласи от Гърция, че „ Продължаваме Промяната “ ще върнат несбъднат мандатът за сформиране на държавно управление довечера.

„ Очакваме, че ще се направи опит с третия мандат, в случай че не е на „ Възраждане “, още веднъж да се впуснат в подобен пазарлък и на депутати, и на политики, които вероятно да доведат до нови назначения по другите административни постове “, уточни Ганев.

„ Нашата позиция е пределно ясна от първия ден. Този парламент е безпределно морално привършен. Няма никаква легитимност. Настройките в обществото са напълно разнообразни. Бушува невиждана от десетилетия рецесия в България – икономическа, обществена, по тази причина Народното събрание би трябвало да се разпусне, да пристъпим към избори и да отидем на своего рода референдум с новите избори “, сподели още депутатът от „ Възраждане “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР