Това прави и 9-годишния Тайгър Блейлок, чиято майка е една

...
Това прави и 9-годишния Тайгър Блейлок, чиято майка е една
Коментари Харесай

Съкратиха Майката От Работа, Бащата Не Получава Заплата. 9-Годишният Син Храни Семейството

Това прави и 9-годишния Тайгър Блейлок, чиято майка е една от съкратените. Баща му също работи в държавна работа, само че не получава заплата, а това кара момченцето да измисли метод, с който да оказва помощ на фамилията си.

“Мразя цялата тази обстановка. Всичко това е голямо наказване за огромна част от фамилиите в страната. Хрумна ми един ден, че съм задоволително изобретателен, с цел да направя нещо по въпроса. Просто желая да оправя държавното управление и да заплащам сметките у дома с изкуството си ”, споделя момчето през CBS.

И по този начин стартира да рисува. С една от своите илюстрации 9-годишния Тайгър съумява да завоюва 200 $, написа Днес.бг.

Съкратената майка на момчето поддържа сина си в това, което прави, само че все пак е със смесени усеща и няма самообладание нещата да се върнат към естествения си ход.

“Натъжава ме доста фактът, че той си мисли по какъв начин това е изцяло наложително. Че би трябвало да печели пари за нас. Не е по този начин. Единственото позитивно нещо е, че прекрачва границите на съзнанието си, развива творчеството си ”, споделя майката пред BBC.

Част от парите, които момчето е спечелило, ще отидат за подаяние в хранителна банка във Вирджиния.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР