Това поведение е недопустимо. Има поне две непрофесионални прояви. Трябва

...
Това поведение е недопустимо. Има поне две непрофесионални прояви. Трябва
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Двойно са се увеличили учениците в дуална форма на обучение

Това държание е неприемливо. Има най-малко две непрофесионални прояви. Трябва да ѝ се потърси отговорност. В този случай ще упорствам за по-тежко наказване. Това съобщи министърът на образованието и науката Красимир Вълчев в ефира на БТВ.

„ Ще се ревизира дали и директорката е позволила да има непрофесионални прояви. Трябва да се чуе и другата страна. Това е демонстрация за дисциплинарно уволняване “, добави той.

„ В учебно заведение си взаимодействат доста деца. В тази среда не може да се отстрани експанзията. Но българското учебно заведение не е източникът на експанзията. Учителите вършат всичко допустимо да я тушират “, акцентира министър Вълчев.

Той разяснява суматохата в Сливен. „ Получихме сигнали още преди началото на образователната година. Най-големият проблем не са единствено обособените квартали. Имаше опити в доста градове, където има централизация на такива деца. Обстановката се възстановява. Очевидно някой има интерес от тази обстановка. Имаме информация, че в дъното на нещата стоят хора, който проведоха митинги против несъществуващата Стратегия за детето. Всичко това не е в полза на фамилията. Това бе опит да се унищожи просветителната система. Имало е опит за въздействие от религиозни пастори “, обясни просветният министър.

По думите му след диалози с родителите, те са се успокоили. Той изясни какъв брой е значимо да се построи доверие и добави, че е доста мъчно да се работи в тези региони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР