Това поне стана ясно от интервюто, която тя даде в

...
Това поне стана ясно от интервюто, която тя даде в
Коментари Харесай

СРАМ! Кой дава ефир на кукувици като Кичка? Дъщеря й обичала българското - кефи на дей оф и бг ресторанти

Това най-малко стана ясно от изявлението, която тя даде в предаването на Гала по Нова телевизия. Тя е в България с щерка си Кристи и двете почиват в Слънчев бряг. Оказа се, че Кристи приказва доста едва български и се наложи в студиото да участва и преводач от британски. Самата Кичка, обаче, заместваше български думи с британски, говореше с емфатичен акцент и постоянно бъркаше словореда. Независимо от всичко, певицата описа по какъв начин щерка й обичала българското. " Много обича, когато има... дей оф, почивен ден, да вървим на български ресторант ", изясни тя и след това разкри какъв брой доста е пазела щерка си, с цел да й се случи нещо в Лас Вегас.

" Била съм като орлица за нея, не като орлица, със 100 крила, бих желала да й се извиня за това, тъй като това, което виждам, е необикновено и съм доста горда. Лас Вегас е доста рисков град, в тинейджърските години девойките могат да станат проститутки, може детето да се подхлъзне. Казала съм й даже по този начин - в случай че човек избере да почине, никой не може да помогне ", разкри Кичка Бодурова. Тя проговори и за провокативните фотоси на щерка си:

" За провокативните фотоси - тогава имаха виновност българи, които не бяха изключително положителни хора, тя беше млада, в този момент учи, с приятеля си е от 16-годишна, това й е първото дете ", призна Кичка Бодурова. Дъщеря й Кристи също описа по какъв начин се е стигнало до фотосесиите:

" Много ми се подиграваха, до момента в който растях, доста ме обиждаха с имена, прякори. Станах модел на татуировки, това е характерно, това е занимание за мен, не е нещо, което е било моя упоритост, само че ми оказа помощ доста за моята самонадеяност. Разбира се, имаше и доста негативизъм, само че и получих поддръжка. Смятам следващата година да спра да съм към този момент модел, само че това тогава беше положителна стъпка в моя живот. "
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР