Това политическо време изисква отговорни решения и действия. Това заяви

...
Това политическо време изисква отговорни решения и действия. Това заяви
Коментари Харесай

Карадайъ: Времето изисква отговорни действия

Това политическо време изисква виновни решения и дейности. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на 8-тата национална конференция на Младежкото Движение за права и свободи.

„ Позволете да ви поздравя с положителната организация и прецизното съблюдаване на всички ограничения в тази условия на COVID-19. Проблемът е сериозен и всички би трябвало доста съществено да се отнасяме към него. Да бъдем виновни към живота и здравето на хората. Да бъдем виновни към личното си здраве и здравето на близките към нас “, акцентира Карадайъ по време на форума. Той посочи, че пандемията стимулира хората да употребяват разнообразни други благоприятни условия в това число и опциите на високите технологии за връзка. Той сервира сърдечните поздрави на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и на централното управление на Движение за права и свободи на участниците във форума на Младежкото Движение за права и свободи. Мустафа Карадайъ поздрави Илхан Кючюк като ръководител на младежката организация на Движение за права и свободи. Аз ви приканвам постоянно да сте подготвени да взимате виновни решения, обърна се Мустафа Карадайъ към младежката организация на Движение за права и свободи. „ Трябва да сме подготвени бъдещето. Каквито сте вие, такава ще бъде страната. А ние желаеме тя да е мощна, богата и просперираща. Затова непрестанно приказваме за стратегия за ускорено догонващо развиване на страната “, обърна се Карадайъ към членовете на Младежкото Движение за права и свободи.

Високият конгрес стартира с доклада на евродепутата от групата на либералите в Екологичен потенциал Илхан Кючюк, който е отпред на младежката организация на Движение за права и свободи към този момент 8 години. "За доста хора единството в многообразието е просто израз, само че за нас това е идея. Заедността, като човешка непосредственост, и в този момент се трансформира в сегашната конференция, която се организира онлайн. С юношески акции показахме, че никой няма да бъде зарязан в сложните времена на пандемията “, сподели Кючюк.

Проведе се и избор за нов ръководител на младежкото Движение за права и свободи. Това е Сезгин Мехмед, получил рекордни номинации от структурите по страната. Мехмед има магистърска степен по "Политически мениджмънт и обществени политики " от Нов български университет и е приключил Българското учебно заведение за политика "Димитър Паница ".

Ето цялото изявление на Мустафа Карадайъ:

Уважаеми господин ръководител,

Уважаеми делегати и посетители от страната и чужбина,

Скъпи другари,

Тази конференция се организира в изискванията на COVID-19. Първо ми позволете да ви поздравя с положителната организация и за прецизното съблюдаване на всички ограничения в тези условия на COVID-19. Проблемът е сериозен и всички ние би трябвало доста съществено да се отнасяме към него и да бъдем виновни към живота и здравето на хората. Да бъдем виновни към личното си здраве и към здравето на близките.

Пандемията през днешния ден ни лимитира физически да сме дружно, тъй като това е нашият метод и патент за работа. В същото време ни подтиква и ни стимулира да използваме разнообразни и други благоприятни условия, в това число и тези на високите технологии. Както всички виждаме, през днешния ден технологиите ни дават опция стотици хора да сме дружно на основата на осведомителните технологии. Дори да сме на стотици километри един от различен, сърцата са ни близки. Заедно с общите ни полезности, идея и философия за правене на политика, а точно заедността. Заедността като основа на Българския етнически модел, чийто проектант е нашия почетен ръководител. Позволете ми да ви поднеса специфичните поздрави на нашия почетен ръководител доктор Ахмед Доган.

Малко се вълнувам и е обикновено да съм разчувствуван, изключително на младежката конференция. Имам удоволствието, достойнството и отговорността да ви поднеса и приветствия от името на управлението на Движението за права и свободи, както и от свое име. Да ви поздравявам с провеждането на осмата Национална конференция на младежката организация на Движение за права и свободи. За нас е чест и привилегия да работим с най-голямата младежка организация. Приемете сърдечните поздрави на Движение за права и свободи и нашата убеденост. Във ваше лице, ние от Движение за права и свободи имаме своята дейна и дейна част на партията. С младежката сила и потенциал, както и с насъбрания опит, с ясната визия за бъдещето. Също по този начин бих желал да поздравя и Дуйгу и в нейно лице и най-младата част на партията ни, най-младата част на младежката ни организация, както и най-младите и дейни жители в страната. Искам да поздравя и централното управление на младежката организация за сполучливия мандат, както и ръководителя на младежката организация господин Илхан Кючюк. Да го поздравим и за положителния отчет, който чухме. Мисля, че доста добре умеете да вършиме разбори, оценки и самооценки, както и да се самопозиционирате в днешното политическо време.

Бих споделил, че в днешното време в този върховен конгрес на младежката ни организация се организира в забавни времена освен предвид на COVID-19. Това политическо време изисква и виновни решения и дейности. Чухме разнообразни оценки и за страната. В лицето на ръководещите, ние през днешния ден виждаме, че оферират единствено едни обещания и опити за внушения за огромни упования. Ние сме реалисти и знаем каква е нашата работа и отговорност. Вие имате визията и готовността да извършите живота по-добър. С вашия хъс би трябвало да привлечете и всички дейни жители, споделящи общите ни полезности. Свободни в своя избор, отговорно да претворите в каузи своите хрумвания за по-красив и по-чист свят. Вие добре знаете целите на Движение за права и свободи – чист въздух, чиста вода, чисти храни, чиста сила, високи технологии и включване на свободните и дейни жители в политиката. От четири години призовавахме главните политически сили в страната да седнем на масата и на база на партийните ни цели да определим целите и на страната. Четири години в България никой не ни чу, само че тези цели са и целите на Европейски Съюз, след решенията на Европейска комисия и Екологичен потенциал, а точно Зеления пакт, дигитализацията и гражданското общество – същите цели, само че по различен метод изказани.

Аз ви приканвам постоянно да сте подготвени да вземате виновни решения и естествено да можете да поемете своята отговорност. Вие сте длъжни да се развивате изпреварващо. Трябва да сте подготвени за настъпващата атомна ера. Днес показвате, че сте и в крайник в използването на осведомителните технологии, само че изпреварващо да сте подготвени и за цифровата епоха. От своя страна, това значи положително и устойчиво обучение, учене всеки ден и придобиване на нови квалификации и нови умения, за които изпреварващо би трябвало да бъдем подготвени. Не забравяйте, че вие сте страната, както и бъдещето на тази страна. Каквито сте вие, такава ще бъде и България. А ние желаеме тя да е мощна, самостоятелна, богата и просперираща. Затова непрестанно приказваме за стратегия за ускорено догонващо развиване на страната. Успоредно с това, всички ние жителите на страната, без значение от националност, пол и вяра да живеем в мир и съгласие.

Бих желал да ви пожелая да бъдете здрави, целеустремени и да преследвате фантазиите си. Бъдете себе си! Желая ви сполучлива конференция, както и триумф на новото управление, което ще изберете. В днешните условия на пандемия, бъдете виновни за живота и здравето на хората, близките ви и към личното си здраве. Още един път триумф и сполучлива конференция. Благодаря ви!

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР